Κινούμενα Σχέδια της Δεκαετίας του '10

Αγαπημένες παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '10

Τα παιδικά κινούμενα σχέδια της δεύτερης δεκαετίας της νέας χιλιετίας απευθύνονται κυρίως σε μικρά παιδιά, προσχολικής ηλικίας και αλλά και νήπια, διδάσκοντας τα αξίες για την αγάπη, την οικογένεια, τους στόχους, το θάρρος και τη φιλία, αλλά και προσφέροντας τους μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

 

Αγαπημένες παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '00
Παιδικές σειρές, τηλεοπτικά και online εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2010 μέχρι και σήμερα. Βραβευμένα κινούμενα σχέδια για νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου με την υπογραφή των μεγαλύτερων στούντιο όπως Disney Channel TV, Nickelodeon, Pixar και Warner Bros.
Κουνγκ Φου Πάντα: Η ΣειράKung Fu Panda: Legends of Awesomeness (2011)  
"Κουνγκ Φου Πάντα: Η Σειρά"   
★★★★★★★★★★
Η τηλεοπτική σειρά από τη σειρά ταινιών Κουνγκ Φου Πάντα μας αφηγείται τις ασταμάτητες περιπέτειες του πάντα Πο καθώς εκπαιδεύεται, προστατεύει,  μάχεται, διδάσκει, μαθαίνει, σκοντάφτει, μιλάει υπερβολικά και κυκλοφορεί ως ο νεότερος ήρωας στην Κοιλάδα της Ειρήνης! (22 λεπτά) (Ηλικία: 4+)learn english online Χούπλακιντζ Hooplakidz (2012)
"Χούπλακιντζ"   
★★★★★★★★★★
Μία χαρούμενη σειρά όπου μωρά και παιδιά μαθαίνουν δωρεάν αγγλικά. Προσφέρει κλασσικά παιδικά τραγούδια και νανουρίσματα καθώς και ξεχωριστή ενότητα με εκπαιδευτικά προγράμματα παραδίδοντας τα πρώτα μαθήματα αγγλικών για να μπαίνουν από νωρίς οι βάσεις για το ielts. Βρείτε τα αγαπημένα σας κινούμενα σχέδια online στο Youtube (3 λεπτά) (Ηλικία: 2+) 


PAW Patrol (2013)
★★★★★★★★★★
Ο Ryder οδηγεί την ομάδα Paw Patrol, σε αποστολές διάσωσης στην γη, τον αέρα και τη θάλασσα. Η ομάδα αποτελείται από τον Μάρσαλ, τον
Τσέης, τον Ράμπλ, τον Ρόκι, τον Ζούμα, τη Σκάι, και από τον δεύτερο κύκλο την Έβερεστ. (12
 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Παιδικές Σειρές Μάντεψε Πόσο Σ' αγαπώGuess How Much I Love You (2012)
"Μάντεψε Πόσο Σ' αγαπώ"   
★★★★★★★★★★
Πανέμορφο ανιμέισον με γλυκά και ευγενικά μηνύματα. Μερικές φορές, όταν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ, ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο να περιγράψεις πόσο μεγάλα είναι τα αισθήματά σου. Όμως η αγάπη δεν είναι εύκολο να μετρηθεί! (11 λεπτά) (Ηλικία: 3+) Οι Καλύτερες Άνιμε Σειρές για Παιδιά Άβαταρ: Ο Θρύλος της ΚόρραThe Legend of Korra (2012)
"Άβαταρ: Ο Θρύλος της Κόρρα"   
★★★★★★★★★☆
Η 17χρονη Άβαταρ Κόρρα μάχεται για να κρατήσει τη Δημοκρατική Πόλη ασφαλή από τις δυνάμεις του κακού τόσο στον φυσικό όσο και στον πνευματικό κόσμο. Μια δυνατή ηρωίδα και πλούσια θετικά μηνύματα δημιουργούν μια εξαιρετική σειρά φαντασίας. (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+) Disney Channel TV Σοφία η ΠριγκίπισσαSofia, the First (2013)
"Σοφία, η Πριγκίπισσα"   
★★★★★★★★☆☆ 
Άλλη μία παραγωγή της Disney Channel Tv. Προμηθευτείτε το DVD της Σοφίας στα Αγγλικά, μετατρέποντας έτσι την ώρα της τηλεόρασης σε δωρεάν μαθήματα αγγλικών. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)Disney Channel TV Η Μικρή Γιατρός
Doc McStuffins (2012)
"Η Μικρή Γιατρός"   
★★★★★★★☆☆☆ 
Μια παραγωγή της Disney Channel TV, για ένα εξάχρονο κοριτσάκι που επικοινωνεί με λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια. Η Μικρή Γιατρός θεραπεύει με προσοχή τα ζωάκια της και ενθαρρύνει τη φιλία. (11 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Παιδικές Σειρές Ο Εκπληκτικός Κόσμος του ΓκάμπολThe Amazing World of Gumball (2011)
"Ο Εκπληκτικός Κόσμος του Γκάμπολ"   
★★★★★★★★
Ακολουθούμε τον Γκάμπολ Ουότερσον και την οικογένειά του σε αστείες και τρελές περιπέτειες. (11 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 

Μπαμπλ ΓκάμπιςBubble Guppies (2011)
"Μπαμπλ Γκάμπις"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Χαρούμενη εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μέρος του προγράμματος learn english, οι φανταστικοί χαρακτήρες παραδίδουν αγγλικά μαθήματα. (23 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Justin Time (2011)
"Τζάστιν Τάιμ"   
★★★★★★★★
Τα μικρότερα παιδιά ακολουθούν τις φανταστικές περιπέτειες του απίθανου Τζάστιν, όπου μαζί με τους καλύτερους του φίλους, την πανέξυπνη Όλιβ και τον πάντα εύθυμο Σκούϊτζι μαθαίνουν για τις επιστήμες και την παγκόσμια ιστορία. (22 λεπτά) (Ηλικία: 3+) Zack and Quack (2011)
"Ζακ και Κουάκ"   
★★★★★★★★
Ο 7χρονος Zack, ο καλύτερος του φίλος μια μπλε πάπια που την λένε Quack, και η δημιουργική Κίρα, ζουν απίθανες περιπέτειες μέσα στον ανεξάντλητο κόσμο ενός βιβλίου pop-up. (11 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Παιδικές Σειρές Η Ώρα της Περιπέτειας με τον Φιν και τον ΤζέικAdventure Time with Finn & Jake (2010)
"Η Ώρα της Περιπέτειας με τον Φιν και τον Τζέικ"   
★★★★★★★★
Πολυβραβευμένη παιδική σειρά επιστημονική φαντασίας. Η τηλεόραση για μεγαλύτερα παιδιά στα καλύτερά της. (11 λεπτά) (Ηλικία: 10+)


Εκπαιδευτικές Προγράμματα δημοτικού Γουάλας και Γκρόμιτ Ο Κόσμος των ΕφευρέσεωνWallace and Gromit's World of Invention (2010)
"Γουάλας και Γκρόμιτ: Ο Κόσμος των Εφευρέσεων"   
★★★★★★★
Ένα από τα πιο έξυπνα εκπαιδευτικά προγράμματα αφηγείται τις περιπέτειες του τρελο-εφευρέτη Γουάλας και του σκύλου του Γκρόμιτ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+) 

Scooby-Doo! (2010)
"Σκούμπι Ντου! Ιστορίες Μυστηρίου"   
★★★★★★★
Ο Σκούμπι και η παρέα του, αποτελούμενη από τον Φρέντι Τζόουνς, τη Δάφνη Μπλέικ, τη Βέλμα Ντίνκλι και τον Σάγκι Ρότζερς, ταξιδεύουν στον κόσμο. Κάθε μέρος που επισκέπτονται είναι στοιχειωμένο από ένα τέρας ή φάντασμα, πίσω από το οποίο κρύβεται πάντα κάποιος άνθρωπος (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+)Σειρές για παιδιά προσχολικής ηλικίας Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του ΠοτέJake and the Never Land Pirates (2011)
"Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ 
★★★★★★★
Άλλη μία παραγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας της Disney Channel Tv που ανήκει στο πρόγραμμα learn english. Προμηθευτείτε το DVD στην αυθεντική έκδοση και τα παιδιά θα κάνουν τα πιο διασκεδαστικά ιδιαίτερα αγγλικών. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)Η Γειτονιά του Ντάνιελ ΤίγρηDaniel Tiger's Neighborhood (2012)
"Η Γειτονιά του Ντάνιελ Τίγρη"   
★★★★★★★
Η συνέχεια της Γειτονιάς του Κ. Ρότζερ μπαίνει στη λίστα του learn english online προγράμματος. Μία σειρά που μπορεί να χρησιμοποιήθει ακόμα και από φροντιστήριο ξένων γλωσσών. (11 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Δωρεάν Αγγλικα  Οι ΟκτωναύτεςThe Octonauts (2010)
"Οι Οκτωναύτες"   
★★★★★★★
Από το πρόγραμμα learn english, οι Οκτωναύτες παραδίδουν μαθήματα αγγλικών με κάθε νέα τους περιπέτεια. Τα παιδιά έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του πτυχίου lower με κάθε επεισόδιο. (11 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Ομάδα Ουμιζούμι

Team Umizoomi (2010)
"Ομάδα Ουμιζούμι"   
★★★★★★★☆☆☆
 Η ομάδα Ουμιζούμι αποτελείται από την εξάχρονη Μίλι, τον οκτάχρονο αδερφό της Τζέο και το ρομπότ τους τον Μποτ καθώς χρησιμοποιούν μαθηματικά για να επιλύσουν προβλήματα. (24 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Μπολτς και ΜπλιπBolts & Blip (2010)
"Μπολτς και Μπλιπ"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Δύο αναπάντεχοι φίλοι Ρομπότ ζουν στο φεγγάρι και με την βοήθεια των φίλων τους πίσω στη Γη, ανακαλύπτουν από τι είναι φτιαγμένοι σε αυτή τη διαγαλαξιακή περιπέτεια. (23 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Δημιουργικός ΓαλαξίαςCreative Galaxy (2013)
"Δημιουργικός Γαλαξίας"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ακολουθούμε τις περιπέτειες του Άρτυ καθώς διανύει τον γαλαξία, παίζει εκπαιδευτικά παιχνίδια και δοκιμάζει τέχνες και ζωγραφική για παιδιά. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Ένας Γάτος με ΚαπέλοThe Cat in the Hat Knows a Lot About That! (2010)
"Ένας Γάτος με Καπέλο"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ένας γάτος με καπέλο εισβάλει απρόσκλητος στη ζωή δυο μικρών παιδιών,  δημιουργεί πανδαιμόνιο και τα ωθεί να ξεπεράσουν τους παιδικούς τους φόβους και αμφιβολίες.(26 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Οι Επτά ΝάνοιThe 7D (2014)
"Οι Επτά Νάνοι"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Happy, Bashful, Sleepy, Sneezy, Dopey, Grumpy και ο Doc βοηθούν την Βασίλισσα Delightful να υπερασπιστεί το βασίλειο από ένα κακό ζευγάρι μάγων. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)