Κινούμενα Σχέδια της Δεκαετίας του '00

Αγαπημένες παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '00

Αγαπημένα παιδικά κινούμενα σχέδια της δεκαετίας 2000-2010 που φανερώνουν μια σαφή στροφή προς τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τη θετική επιρροή που μπορεί να αποκτήσει η τηλεόραση στη ζωή των παιδιών μας. 

 

Αγαπημένες παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '00
Παιδικές σειρές, τηλεοπτικά και online εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2000 μέχρι το 2009. Βραβευμένα κινούμενα σχέδια για νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου με την υπογραφή των μεγαλύτερων στούντιο όπως Disney Channel TV, Nickelodeon, Pixar και Warner Bros.

Με ήρωες να ποικίλουν από πριγκίπισσες, πανέξυπνα ζωάκια και σκοτεινούς υπερήρωες σε μικρές ιδιοφυΐες, νεράιδες, ξωτικά και διαστημάνθρωπους, οι καλύτερες σειρές κινουμένων σχεδίων για παιδιά της δεκαετίας του '00, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούν και εκπαιδεύουν τα παιδιά με υπευθυνότητα και ευρηματικές ιδέες.
learn english online ΠοκογιόPocoyo (2005)
"Ποκογιό"   
★★★★★★★★★★
Μέρος της λίστας learn english online, προσφέρει σε μωρά και παιδιά προσχολικής ηλικίας τη δυνατότητα για εκμάθηση αγγλικών δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει αξίες όπως η φιλία, η υπομονή και η βοήθεια. Ο Ποκόγιο, ο Πάτο, η Έλλη, τα υπέροχα Σλίπι και Μπέιμπι Μπερντς σας περιμένουν στην πλατφόρμα του youtube. (7 λεπτά) (Ηλικία: 2+)


Παιδικές Σειρές Η Λεγεώνα των ΥπερηρώωνJustice League (2001)
"Η Λεγεώνα των Υπερηρώων"   
★★★★★★★★★★
Επτά από τους σημαντικότερους Σούπερ Ήρωες της DC μαζί. Σούπερμαν, Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Γκριν Λάτερν, Σούπεργκερλ, Γκρινάροου και Χοκ. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων για μεγαλύτερα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. (30 λεπτά) (Ηλικία: 10+)Little Einsteins (2005) 
"Οι Μικροί Αϊνστάιν"    
★★★★★★★★★★
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας από την Disney. Οι τέχνες όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός και ιδιαίτερα η κλασική μουσική δημιουργούν ένα πολύχρωμο σκηνικό για τις περιπέτειες των τεσσάρων ταλαντούχων φίλων. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, τα μουσικά όργανα και την αξία της συνεργασίας καθώς βοηθούν διαδραστικά τους ήρωες να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους. (23 λεπτά) (Ηλικία: 2+)

"Πέππα, το Γουρουνάκι"   
★★★★★★★★★☆ 
Η γουρουνοοικογένεια της Πέππα ζει σε μία κοινωνία ζώων. Ελέφαντες, ζέβρες λύκοι, αλεπούδες αλλά και προβατάκια, κούνελοι, ζέβρες, πόνι, γαϊδουράκια, σκύλοι και γάτες περιτριγυρίζουν την οικογένεια και είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. (5 λεπτά) (Ηλικία: 2+) Παιδικές Σειρές Ντακ ΝτότζερςDuck Dodgers (2003)
"Ντακ Ντότζερς"   
★★★★★★★★★☆
Κωμική σειρά παιδικής επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή το alter ego του Daffy Duck. Σε αυτά retro κινούμενα σχέδια, Ο Ντακ Ρότζερς είναι καπετάνιος του διαστήματος που διαθέτει θέληση μα όχι και ικανότητες. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου Οι Καλύτερες Άνιμε Σειρές για ΠαιδιάAvatar: The Last Airbender (2005)
"Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου 
★★★★★★★★★
Ο δωδεκάχρονος Άανγκ και οι φίλοι του καλούνται να σώσουν τον κόσμο νικώντας τον Άρχοντα της Φωτιάς Οζάι, και να σταματήσουν τον φρικτό πόλεμο, που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια η Φυλή της Φωτιάς. Ο Ασιατικός μυστικισμός συναντά την επική φαντασία σε μία κορυφαία σειρά κινουμένων σχεδίων. (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 


Παιδικές Σειρές Μπεν και ΧόλιBen and Holly (2009)
"Μπεν και Χόλι"   
★★★★★★★★★☆
Η Χόλι είναι μια πριγκίπισσα νεράιδα και ο Μπεν ένα ξωτικό. Η σειρά ακολουθεί τη φιλία τους στο μαγικό βασίλειο των ξωτικών και των νεράιδων. Η σειρά αποτελείται από 63 επεισόδια, μεταξύ των οποίων τα αγαπημένα "Πικ-Νικ στη Σελήνη", "Το Πάρτυ", "Το Ρομπότ", "Το Χιόνι" και το "Εργοστάσιο των Ξωτικών", "Επίσκεψη στο Κάστρο των Καλεντούλα", "Το υποβρύχιο των Ξωτικών" και "Τα Χριστούγεννα".(11 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Παιδικές Σειρές Τζακ ο ΣαμουράιSamurai Jack (2001)
"Τζακ ο Σαμουράι"   
★★★★★★★★
Ο πατέρας του και Αυτοκράτορας της καταραμένης αυτής χώρας τον στέλνει στο χρόνο στο πλευρό σοφών Σαμουράι ώστε να διδαχθεί τα μυστικά & τις πολεμικές τους τέχνες και να γλιτώσει μια για πάντα την πατρίδα του από το σατανικό δαίμονα Ακού. (25 λεπτά) (Ηλικία: 9+)Παιδικές Σειρές για παιδιά Δημοτικού Φινέας και Φερμπ Phineas and Ferb (2007)
"Φινέας και Φερμπ" 
★★★★★★★★
Τα παιδιά διασκεδάζουν με τους δύο ευρηματικούς χαρακτήρες της Disney. (22 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Καταδίωξη στον ΚυβερνοχώροCyberchase (2002)
"Καταδίωξη στον Κυβερνοχώρο"   
★★★★★★★
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού και προσχολικής ηλικίας. Τρεις φίλοι πρέπει να σώσουν τον Κυβερνοχώρο από τον Κακό Χάκερ, χρησιμοποιώντας στρατηγική και μαθηματικά. Αν βρείτε το  DVD στα αγγλικά τα παιδιά σας θα ωφεληθούν και από τα μαθήματα αγγλικών.  (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)learn english online Ο Κόσμος των ΛέξεωνWord World (2007)
"Ο Κόσμος των Λέξεων"   
★★★★★★★
Άλλη μία συμμετοχή στην λίστα learn english online. Τα παιδιά μαθαίνουν δωρεάν αγγλικά μέσα από χαρακτήρες σχηματισμένους από την αγγλική τους λέξη. (28 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
learn english online Η Μικρή ΠριγκίπισσαLittle Princess (2006)
"Η Μικρή Πριγκίπισσα  
★★★★★★★
Χαριτωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας learn english online. Διατίθεται δωρεάν μέσω youtube. Τα παιδιά παίρνουν μαθήματα αγγλικών και τρόπων από πανέμορφους χαρακτήρες. (10 λεπτά) (Ηλικία: 5+) 
Παιδικές Σειρές Προσχολικής Ηλικίας Τσάρλυ και Λόλα Charlie and Lola (2005)
"Τσάρλυ και Λόλα"   
★★★★★★★
Όμορφο, έξυπνο και γλυκό καρτούν στο οποίο δυο αδέρφια δοκιμάζουν νέα πράγματα και δίνουν το καλό παράδειγμα στους μικρούς θεατές. (22 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
learn english online Μάρθα Το Σκυλάκι που ΜιλάMartha Speaks (2008)
"Μάρθα Το Σκυλάκι που Μιλά"   
★★★★★★★
Η Μάρθα είναι ένας σκύλος που μιλά και μαθαίνει στα παιδιά καλούς τρόπους και παραδίδει μαθήματα αγγλικών. Η σειρά είναι βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία αγγλικών και μία ακόμα προσθήκη στη λίστα του learn english online προγράμματος. Μία σειρά που μπορεί να χρησιμοποιήθει ακόμα και από φροντιστήριο ξένων γλωσσών. (28 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 

 
Μπαζ Λαϊτγίαρ της Αστρικής ΔιοίκησηςBuzz Lightyear of Star Command (2000)
"Μπαζ Λαϊτγίαρ της Αστρικής Διοίκησης"   
★★★★★★★
Disney και Pixar ενώνουν ξανά τις δυνάμεις του στις τηλεοπτικές περιπέτειες του αγαπημένου Μπαζ από την Ιστορία των Παιχνιδιών. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Max & Ruby (2002)
"Μαξ & Ρούμπι"    
★★★★★★★
Η σειρά βασίζεται στις παιδικές ιστορίες της Rosemary Wells όπου τα δύο αξιαγάπητα αδέλφια η Ρούμπι και ο Μαξ ανακαλύπτουν τον κόσμο και ζουν μικρές καθημερινές περιπέτειες. (24 λεπτά) (Ηλικία: 2+)
μαθήματα αγγλικών Οι ΜπάκγιαρντιγκανςThe Backyardigans (2004)
"Οι Μπάκγιαρντιγκανς"    
★★★★★★★
Παραγωγή του Νick Jr.'s, τμήματος του Nickelodeon που εξειδικεύεται σε προσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Εκπαιδευτικές μουσικές περιπέτειες πέντε φίλων.(25 λεπτά) (Ηλικία: 2+)
Ο Περίεργος ΤζώρτζCurious George (2006)
"Ο Περίεργος Τζορτζ"   
★★★★★★★
Κινούμενα σχέδια με τις περιπέτειες ενός άτακτου πιθήκου που τον λένε Τζόρτζ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)

Τόταλ Νράμα ΆιλαντTotal Drama Island (2007)
"Τόταλ Νράμα Άιλαντ"   
★★★★★★★
Κωμική σειρά για ένα ριάλιτι σώου τύπου Survivor, όπου έφηβοι διεκδικούν το έπαθλο με κάθε τρόπο. Καλή πρώτη επαφή των παιδιών με τη σάτιρα. (22 λεπτά) (Ηλικία: 10+)  
Η Ζωή μου Ως Έφηβο ΡομπότMy Life as a Teenage Robot (2003)
"Η Ζωή μου Ως Έφηβο Ρομπότ"   
★★★★★★★

Οι περιπέτειες της Jenny Wakeman, ενός ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την Γη και έχει αναπτύξει πάθος για εφηβικές δραστηριότητες. (24 λεπτά) (Ηλικία: 8+)Dinosaur Train (2009)
"Τρένο Δεινοσαύρων"   
★★★★★★★☆☆
Στη βραβευμένη σειρά κινουμένων σχεδίων ακολουθούμε τις περιπέτειες του μικρού τυραννόσαυρου Μπάντι και της υιοθετημένης οικογενειάς του, καθώς επισκέπτονται την Τριασική, την Ιουρασική και την Κρητιδική περίοδο χάρη σε ένα τρένο - χρονομηχανή. (28 λεπτά) (Ηλικία: 3+)  Foster's Home for Imaginary Friends (2004)
"Το Σπίτι Φανταστικών Φίλων της Μαντάμ Φόστερ"   
★★★★★★★☆☆☆
Όταν ο 8χρονος Μακ ξεπέρασε πλέον τον φανταστικό του φίλο τον Μπλου, η μητέρα πήγε τον φανταστικό ήρωα στο Σπίτι Φανταστικών Φίλων της Μαντάμ Φόστερ, ώστε να υιοθετηθεί από ένα καινούριο παιδάκι. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
 Danny Phantom (2004)
"Ντάνι Φάντομ"   
★★★★★★★☆☆☆
Ο 14χρονος Ντάνι αποκτά δυνάμεις φαντάσματος και σώζει τον κόσμο. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+)

Astro Boy (2003)
"Άστρο Μπόι"   
★★★★★★★☆☆☆
Ο νεαρός σούπερ ήρωας είναι ένα ρομπότ με υπερφυσικές δυνάμεις. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)

Τιν ΤάιτανςTeen Titans (2003)
"Τιν Τάιτανς"   
★★★★★★★☆☆☆ 
Έφηβοι Υπερήρωες της DC ενώνουν τις δυνάμεις τους σε παραγωγή Γουόρνερ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+)

★★★★★★☆☆☆☆ 
Σε αυτό το δημιουργικό animation, ένα κορίτσι και ο καλύτερος της φίλος, ένας μικρός δεινόσαυρος, παρασύρουν τα παιδιά να κινηθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις πολύχρωμες περιπέτειες τους. (22 λεπτά) (Ηλικία: 2-5)

Σιντ Ο Μικρός ΕπιστήμοναςSid, The Science Kid (2008)
"Σιντ, Ο Μικρός Επιστήμονας"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ένα νεαρό αγόρι εξερευνά την επιστήμη μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια.  (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)

Disney Channel TV Χάντι Μάνι, Ο Μαστοράκος
Handy Manny (2006)
"Χάντι Μάνι, Ο Μαστοράκος"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Μάνι Γκαρσία και μια αποτελεσματική παρέα από εργαλεία αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές. (24 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Κλίφορντ, Ο Μεγάλος Κόκκινος ΣκύλοςClifford the Big Red Dog (2000)
"Κλίφορντ, Ο Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Κλίφορντ μαθαίνει στα παιδιά να παίζουν τίμια και να σέβονται τους άλλους, όσο διαφορετικοί κι αν είναι από ίδια. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 

Οι 100 Καλύτερες Σειρές Κινουμένων Σχεδίων για Παιδιά Η Απίθανη ΚιμKim Possible  (2002)
"Η Απίθανη Κιμ"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Η Κιμ έφηβη ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με εγκληματικές ιδιοφυΐες αλλά και τα προσωπικά εφηβικά θέματα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+)

Παιδικές Σειρές Online Το Σόου του ΓκάρφιλντThe Garfield Show (2008)
"Το Σόου του Γκάρφιλντ"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Οι ιδιόμορφες περιπέτειες του πορτοκαλί γάτου, με την απεριόριστη όρεξη για λαζάνια και του αφεντικού του Τζον, με την απεριόριστη υπομονή! (25 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
μαθήματα αγγλικών Σούπερ ΓουάιSuper Why! (2007)
"Σούπερ Γουάι"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Χαρούμενη εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μέρος του προγράμματος learn english online, οι φανταστικοί χαρακτήρες παραδίδουν μαθήματα αγγλικών στα παιδιά. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)