Olaf's Frozen Adventure (2017)



Olaf's Frozen Adventure (2017)

Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ (2017)


Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ (2017)Olaf's Frozen Adventure (2017)
"Ψυχρά κι Ανάποδα: Η Περιπέτεια του Όλαφ
★★★★★★★★★☆
Την ημέρα των χειμερινών εορτών, η Έλσα και η Άννα φιλοξενούν μια μεγάλη γιορτή για όλο το Άρεντελ. Όμως, όταν οι προσκεκλημένοι φεύγουν απροσδόκητα νωρίς για να απολαύσουν τα προσωπικά τους εορταστικά έθιμα, οι δύο αδελφές συνειδητοποιούν πως δεν έχουν δικές τους οικογενειακές παραδόσεις. Τότε, ο Όλαφ συνεργάζεται με τον Σβεν και επισκέπτονται διάφορα μέρη του βασιλείου για να βρουν τις καλύτερες παραδόσεις και να τις μοιραστούν με τα δύο κορίτσια. (22 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Σκηνοθεσία: Κέβιν Ντίτερς, Στίβι Βέρμερς
Ηθοποιοί: Τζος Γκαντ, Κρίστεν Μπελ, Ιντίνα Μένζελ, Τζόναθαν Γκροφ

Το καστ της πρώτης ταινίας επιστρέφει στους ρόλους τους, ενώ αυτή είναι η πρώτη παραγωγή που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Frozen, η οποία δεν έχει σκηνοθετηθεί από τον Κρις Μπακ και την Τζένιφερ Λι. 


Σχετικές Παραγωγές:

Frozen 2 (2019) Frozen 2 (2019) 
"Ψυχρά κι Ανάποδα 2" 
★★★★★★★★★☆
Τρία χρόνια μετά τη στέψη της, η Έλσα ακούει μια επίμονη μαγική φωνή να την καλεί στο άγνωστο, και ενώ επιθυμεί να την ακολουθήσει, διστάζει μη θέλοντας να διακινδυνεύσει τη σταθερότητα της ζωή της. Όταν όμως άθελά της αφυπνίζει τα στοιχεία της φύσης, τα οποία φαίνεται να απειλούν το Arendelle, η Έλσα, μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, πρέπει να ακολουθήσουν το μυστηριώδες κάλεσμα προς τον Βορρά για να τα κατευνάσουν. Εκεί συναντούν ένα μαγικό μέρος που κρατά μυστικά για την... (Περισσότερα)


"Ψυχρά κι Ανάποδα" 
★★★★★★★★★★
Όταν η νεαρή πριγκίπισσα Έλσα χτυπά κατά λάθος με τις μαγικές δυνάμεις της τη μικρότερη αδελφή της, την Άννα, οι γονείς τους για να τις προστατεύσουν τις απομακρύνουν από το υπόλοιπο βασίλειο και τη μία από την άλλη. Τρία χρόνια μετά τον θάνατο των γονιών τους σε ένα ναυάγιο, η ενήλικη πια Έλσα στέφεται βασίλισσα του Άρεντελ. Το βράδυ της στέψης η Έλσα χάνει την ψυχραιμία και τον έλεγχο των δυνάμεών της και αναζητά καταφύγιο σε ένα απομονωμένο βουνό, ενώ εν αγνοία της έχει βυθίσει το βασίλειο σε έναν... (Περισσότερα)


The Story of Frozen: Making a Disney Animated Classic (2014 Documentary) 
"Η Ιστορία του Ψυχρά κι Ανάποδα"
★★★★★★★★☆☆
Μια εντυπωσιακή και πολύ ενδιαφέρουσα "πίσω-από-τις-σκηνές" ματιά για να μάθουμε για την προέλευση, την εξέλιξη και την δημιουργία της πολυβραβευμένης και αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney. (44 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





Frozen Fever (2015 Short Film)
"Χρόνια Πολλά Ψυχρά κι Ανάποδα" 
★★★★★★★★★☆
Στη μικρού μήκους συνέχεια του υπέροχου Frozen της Disney, η Έλσα, ο Κριστόφ, ο Όλαφ και ο Σβεν διοργανώνουν προς τιμή της Άννας το πιο απίθανο πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της, μέχρι που ένα κρυολόγημα της Έλσας θα τους χαλάσει τα σχέδια. Προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες μαζί με την ταινία μεγάλου μήκους της Ντίσνεϊ "Σταχτοπούτα". (7 λεπτά) (Ηλικία: 2+)