Aardman - Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων του Studio Aardman Animations

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Aardman Animations

Οι Παιδικές Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων της Aardman Animations

Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Σε περίπτωση 2 ή περισσότερων συμμετοχών με την ίδια χρονολογία κυκλοφορίας, η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.


Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆
  
Σον το Πρόβατο: Η Ταινία - Φαρμαγεδών (2019)A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (2019)
"Σον το Πρόβατο: Η Ταινία - Φαρμαγεδών"
★★★★★★★★☆☆
Όταν η αξιολάτρευτη εξωγήινος LU-LA προσγειώνεται κοντά στη φάρμα Μόσι Μπότομ, οι απίθανες δυνάμεις της και η γλυκιά, σκανδαλιάρικη προσωπικότητά της κατακτούν τις καρδιές του Σον και του κοπαδιού του. Ο πανέξυπνος και επίσης καλόκαρδος και ζωηρός Σον αναλαμβάνει να βοηθήσει τη νέα του φίλη να εντοπίσει το διαστημόπλοιο της και να επιστρέψει στον πλανήτη της, αλλά και να την προστατεύσει από έναν απειλητικό οργανισμό που κυνηγά εξωγήινους. Ταυτόχρονα, ο Αγρότης αποφασίζει να... (Περισσότερα)


Shaun the Sheep Movie (2015)Shaun the Sheep Movie (2015)
"Σον το Προβατάκι: Η Ταινία"
★★★★★★★★☆☆
Ο Σον, ένα σκανδαλιάρικο και έξυπνο πρόβατο, ζει με το κοπάδι του στην παραδοσιακή αγγλική φάρμα Μόσι Μπότομ. Έχοντας βαρεθεί τη ρουτίνα του αγροκτήματος, ο Σον καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει μια μέρα ρεπό, παρασύροντας τον Αγρότη να κοιμηθεί. Ωστόσο, το σχέδιο πάει στραβά και ο αγρότης καταλήγει στη Μεγάλη Πόλη με αμνησία, όπου κατά τύχη γίνεται διάσημος κομμωτής. Παράλληλα, ο πιστός σκύλος του, ο Μπίτζερ, ο Σον και το υπόλοιπο κοπάδι ταξιδεύουν στην πόλη για να βρουν τον... (Περισσότερα)


"Πειρατές!" 
★★★★★★★★☆☆
Ο Πειρατής Καπετάνιος λαμβάνει μέρος για 20ή φορά στο διαγωνισμό “Πειρατής της Χρονιάς”, όπου πάντα επισκιάζεται από άλλους πιο εντυπωσιακούς και επιτυχημένους πειρατές. Αποφασισμένος να συγκεντρώσει τα περισσότερα λάφυρα, λεηλατεί ανεπιτυχώς διάφορα πλοία, μέχρι που συναντά το Beagle, το εξερευνητικό σκάφος του Κάρολου Δαρβίνου. Ο Δαρβίνος αναγνωρίζει τον παπαγάλο του πληρώματος ως το τελευταίο ζωντανό ντόντο, και προτείνει να το παρουσιάσουν σε έναν επιστημονικό διαγωνισμό... (Περισσότερα)


"Ο Γιος του Άι Βασίλη"
★★★★★★★★☆☆
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ο Άι Βασίλης παραδίδει τα δώρα, ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχος του, ο Στιβ, διευθύνει την επιχείρηση από την υψηλής τεχνολογίας έδρα τους στον Βόρειο Πόλο. Ο μικρότερος γιος του Άι Βασίλη, ο αδέξιος και γεμάτος πάθος για τα Χριστούγεννα Άρθουρ, του οποίου η δουλειά είναι να απαντά στα γράμματα των παιδιών, παρακολουθεί την επιχείρηση από μακριά. Όταν μετά το τέλος της παράδοσης των δώρων ένα ξωτικό ανακαλύπτει ένα ξεχασμένο δώρο στο εργαστήριο, ο Άρθουρ... (Περισσότερα)


"Γουάλας και Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο" 
★★★★★★★★☆☆
Καθώς πλησιάζει ο ετήσιος Διαγωνισμός Γιγάντιων Λαχανικών που διοργανώνει η Λαίδη Τότιντον, οι κάτοικοι του αγγλικού χωριού Γουίγκαν βασίζουν την προστασία των πολύτιμων λαχανικών τους στην εταιρεία μη βίαιης καταπολέμησης τρωκτικών του γκαφατζή εφευρέτη Γουάλας και του πανέξυπνου σκύλου του, Γκρόμιτ. Όταν ένα τεράστιο πλάσμα, μισό άνθρωπος, μισό λαγός εισβάλει στους κήπους και τρώει τα λαχανικά, ο Γουάλας και ο Γκρόμιτ αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και να σώσουν τους κήπους και τον... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

"Οι Κότες το 'Σκασαν" 
★★★★★★★☆☆☆
H Τζίντζερ, η αρχηγός των πουλερικών που βρίσκονται αιχμάλωτα στο αγρόκτημα των Τουίντις, οργανώνει το ένα ευρηματικό σχέδιο απόδρασης μετά το άλλο, και σίγουρα η ίδια θα είχε ξεφύγει αν δεν επέμενε να απελευθερώσει και όλα τα υπόλοιπα κοτόπουλα του κοτετσιού. Όταν ξαφνικά ένας Αμερικανός κόκορας, ο Ρόκι, πέφτει από τον ουρανό στο κοτέτσι, συμφωνεί με το αίτημα της Τζίντζερ να διδάξει στις κότες να πετούν. Οι προσπάθειες για απόδραση γίνονται πιο επιτακτικές όταν η ανελέητη κυρία Τουίντι επενδύει σε... (Περισσότερα)


Early Man (2018)Early Man (2018)
"Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων" 
★★★★★★★☆☆☆
Όταν άνθρωποι των σπηλαίων ανακαλύπτουν ένα καυτό σφαιρικό κομμάτι ενός αστεροειδούς το κλωτσούν και εφευρίσκουν το ποδόσφαιρο. Χρόνια αργότερα, στη Λίθινη Εποχή, οι απόγονοί τους ζουν μέσα στην εύφορη κοιλάδα που έχει αναπτυχθεί στον κρατήρα που δημιούργησε η πρόσκρουση του αστεροειδούς, έχοντας πια ξεχάσει το παιχνίδι. Όμως όταν εισβολείς της Εποχής του Χαλκού εκδιώχνουν τη φυλή από την κοιλάδα, οι άνθρωποι της Εποχής της Πέτρας προσπαθούν να πάρουν πίσω το σπίτι τους... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

"Ποντικούπολη" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Ρόντι Σέιντ Τζέιμς, ένας αριστοκράτης κατοικίδιος αρουραίος, ζει με πολυτέλεια στο σπίτι του στο Κένσινγκτον μέχρι τη στιγμή που ένας αρουραίος των υπονόμων εκτοξεύεται από το νεροχύτη και ρίχνει τον Ρόντι στην λεκάνη της τουαλέτας. Ο Ρόντι καταλήγει στο αποχετευτικό δίκτυο του Λονδίνου, όπου ανακαλύπτει μια ακμάζουσα κοινωνία τρωκτικών, αμφιβίων, εντόμων, γυμνοσάλιαγκων και ψαριών. Αποφασισμένος να επιστρέψει στο σπίτι του ζητά τη βοήθεια της δυναμικής καπετάνιου Ρίτα, μιας αρουραίου που καταδιώκεται... (Περισσότερα)