Παλιές Παιδικές Σειρές της Δεκαετίας του 1980




Αγαπημένες Παιδικές Σειρές του '80 

Παλιά παιδικά κινούμενα σχέδια που ξυπνάνε γλυκές αναμνήσεις σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά.

Παλιές Παιδικές Σειρές της Δεκαετίας του 1980


Οι παλιές παιδικές σειρές της δεκαετίας του 80 είχαν τα πάντα από εξωγήινους, ομιλούντα ζώα και τεράστια ρομπότ μέχρι πριγκίπισσες, φαντάσματα, μάγους και υπερήρωες.

Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

The Simpsons (1989) 
"Η Οικογένεια Σίμπσονς" 
★★★★★★★★★★
Με 25 βραβεία Έμμυ, 22 βραβεία Άννι και ένα βραβείο Πιμπόντυ, η Οικογένεια Σίμπσονς είναι από τις μακροβιότερες και πλέον αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία της τηλεόρασης. (22 λεπτά) (Ηλικία: 12+)





DuckTales (1987) 
"Παπιοπεριπέτειες"
★★★★★★★★★★
Ο Σκρούτζ ΜακΝτακ, Ο Χιούη, ο Λιούη και ο Ντιούι σε υπέροχες περιπέτειες στο αγαπημένο cartoon series από τον Walt Disney. (22 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Βαθμολογία: ★★★★★★★★★☆

The Charlie Brown and Snoopy Show (1983)
"Τσάρλι Μπράουν και Σνούπι"
★★★★★★★★★☆
Ξεκαρδιστικές αλλά και συγκινητικές ταυτόχρονα, οι ιστορίες του Σνούπι, του Τσάρλι Μπράουν και της υπόλοιπης παρέας των Πίνατς. Παλιά και αγαπημένα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80. (23 λεπτά) (Ηλικία: 5+)



    

Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

Il était une fois... la vie (1986)
"Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν... η Ζωή"
★★★★★★★★☆☆
Συνέχεια της σειρά κινουμένων σχεδίων Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν... ο Άνθρωπος και Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν... το Διάστημα, εδώ παρακολουθούμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος μέσα από μικροσκοπικούς ανθρωπόμορφους φανταστικούς χαρακτήρες. (25 λεπτά) (Ηλικία: 6+)




Dôwa meita senshi Windaria (1986)
"Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα" - "Legend of Fabulous Battle Windaria" - "Once Upon a Time"
★★★★★★★★☆☆
Ένας φιλόδοξος νεαρός αγρότης που κατοικεί στο ουδέτερο χωριό Saki, γίνεται πράκτορας ενός άσκοπου πόλεμου μεταξύ δύο βασιλείων, του Paro και του Itha. Το Saki βρίσκεται ανάμεσα στα δύο βασίλεια, οπού βρίσκεται και το Δέντρο της Ζωής. (100 λεπτά) (Ηλικία: 9+)





Thundercats (1985)
"Οι Θάνερκατς"
★★★★★★★★☆☆
Οι Θάντερκατς είναι μία ομάδα ανθρωποειδών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά από τον πλανήτη της Θαντέρα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





   
Lucky Luke (1984)
"Λάκι Λουκ" 
★★★★★★★★☆☆
Ένας καουμπόι με μοναδικές ικανότητες στο σημάδι και στην ταχύτητα τραβήγματος του πιστολιού "πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του". Ο φτωχός και μόνος καουμπόι χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για την πάταξη του εγκλήματος και την υπεράσπιση του δίκαιου. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 




Igano Kabamaru (1983)
"Καμπαμαρού" 
★★★★★★★★☆☆
Ο Καμπαμαρού είναι ένας νίντζα, ο οποίος, όταν πεθαίνει ο παππούς του Σάιζο, πηγαίνει στο Τόκιο να ζήσει με την γιαγιά του. (96 λεπτά) (Ηλικία: 11+)






Fraggle Rock (1983)
★★★★★★★★☆☆
Σε αυτή τη διεθνή μουσική παραγωγή του Jim Henson (The Muppet Show, Sesame Street), οι κάτοικοι του υπόγειου κόσμου Fraggle Rock, φέρνει σε επαφή τα παιδιά με σύνθετα θέματα, όπως την προκατάληψη, την προσωπική ταυτότητα, το περιβάλλον και τις κοινωνικές συγκρούσεις. 25 λεπτά) (Ηλικία: 4+)





Il était une fois... l'espace (1982)
"Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν... το Διάστημα"
★★★★★★★★☆☆
Συνέχεια της σειρά κινουμένων σχεδίων Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν... ο Άνθρωπος, σε αυτή την ιστορία ακολουθούμε μια ομάδα ειρηνευτικών δυνάμεων η οποία ταξιδεύει στον γαλαξία για να επιλύσει διαφορές και να εξερευνήσει νέους κόσμους. (25 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





Hello! Sandy Bell (1981)
"Σάντιμπελ
★★★★★★★★☆☆
Η γλυκιά η Σάντι ζει με τον πατέρα της στη Σκωτία και περνάει τον χρόνο της παίζοντας με τον πιστό της φίλο Όλιβερ και τους φίλους της. Κινούμενα σχέδια Ιαπωνικής παραγωγής. (24 λεπτά) (Ηλικία: 9+)





Smurfs (1981)
"Τα Στρουμφάκια" 
★★★★★★★★☆☆
Μικρά γαλάζια πλάσματα ζουν στο Στρουμφοχωριό μέσα στο δάσος. Ανάμεσα τους αγαπημένοι παιδικοί ήρωες όπως ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Ξεφτέρης, ο Γκρινιάρης, ο Μελένιος και ο Λιχούδης. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)





La Vuelta al Mundo de Willy Fog (1981)
"Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες"
★★★★★★★★☆☆
Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό γαλλικό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν, αυτή η Ιαπωνική παραγωγή του 80 ακολουθεί τον εκκεντρικό και ριψοκίνδυνο Άγγλο αριστοκράτη Φιλέας Φογκ καθώς στοιχηματίζει ότι θα κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. (24 λεπτά) (Ηλικία: 5+)




Ulysse 31 (1981)
"Η Οδύσσεια του Διαστήματος"
★★★★★★★★☆☆
Αγαπημένα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80, που αφηγούνται τις περιπέτειες του Οδυσσέα του 31ού αιώνα, διάσημου εξερευνητή και πιλότου του διαστήματος καθώς προσπαθεί να γυρίσει πίσω στη Γη και στην αγαπημένη γυναίκα του. (25 λεπτά) (Ηλικία: 10+)




Nils Holgersson (1980)
"Το Θαυμαστό Ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον"
★★★★★★★★☆☆
Σε αυτή την διασκευή κινουμένων σχεδίων του κλασικού Σουηδικού παιδικού παραμυθιού, ο Νιλς ένα τεμπέλικο παιδί και άτακτο παιδί, που του αρέσει να βασανίζει τα ζώα και να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους, κακομεταχειρίζεται έναν νάνο, ο οποίος για να τον τιμωρήσει τον μεταμορφώνει κι εκείνο σε νάνο και έτσι ο Νιλς βρίσκεται να ταξιδεύει με ένα κοπάδι αγριόχηνες για το Βορρά. (24 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

Babar (1989)
"Μπαμπάρ" 
★★★★★★★☆☆☆
Οι περιπέτειες του Βασιλιά των ελεφάντων, της οικογένειας του και των φίλων του. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)





Chip 'n' Dale Rescue Rangers (1989)
"Τσιπ και Ντέιλ Περιπέτειες Διάσωσης" 
★★★★★★★☆☆☆
Κινούμενα σχέδια με τα γνωστά κατεργάρικα σκιουράκια των studio του Walt Disney. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






The New Adventures of Winnie the Pooh (1988)
"Γουίνι Το Αρκουδάκι σε Νέες Περιπέτειες"
★★★★★★★☆☆☆
O Γουίνι, ο Τίγρης, το Γουρουνάκι, ο Λαγός και όλοι οι αξιαγάπητοι χαρακτήρες του Δάσους των Γαλάζιων Ονείρων σάς προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τους όμορφες ιστορίες για τη φιλία. (20 λεπτά) (Ηλικία: 3+)





Teenage Mutant Ninja Turtles (1987)
"Τα Χελωνονιντζάκια" 
★★★★★★★☆☆☆
Μια φανταστική ομάδα τεσσάρων μεταλλαγμένων χελωνών, οι οποίες προπονούνται από έναν ανθρωπόμορφο αρουραίο, τον Δάσκαλο Σπλίντερ, στην ιαπωνική πολεμική τέχνη ninjutsu. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)





Dennis the Menace (1986)
"Ντένις Ο Τρομερός" 
★★★★★★★☆☆☆
Ο ξανθός μπόμπιρας κάνει τη μια σκανταλιά πίσω πίσω από την άλλη στο κλασικό και αγαπημένο καρτούν από την δεκαετία του 80. Θύμα του, ο γείτονάς του, ο ηλικιωμένος Κύριος Γουίλσον. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)





My Little Pony 'n Friends (1986)
"Μικρό μου Πόνυ"
★★★★★★★☆☆☆
Η ιστορία ενός υπεύθυνου και καλόκαρδου κοριτσιού, της Μέγκαν σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο υπέροχα ομιλούντα μικρά πόνυ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Adventures of the Gummi Bears (1985)
"Οι Περιπέτειες των Γκάμι Μπέαρς" 
★★★★★★★☆☆☆
Κάποτε τα γενναία αρκουδάκια Gummi ανήκαν σε ένα σπουδαίο πολιτισμό που χάθηκε και τώρα βρίσκονται διασκορπισμένα στον κόσμο. Με τη βοήθεια του σοφού βιβλίου των Gummi σιγά-σιγά ξεκλειδώνουν τα μυστικά του παρελθόντος τους και ανακαλύπτουν τη μαγεία που ξεχάστηκε στο πέρασμα του χρόνου! Από την Disney channel tv. (22 λεπτά) (Ηλικία: 6+)




The Care Bears (1985)
"Τα Αρκουδάκια της Αγάπης"
★★★★★★★☆☆☆
Τα πολύχρωμα Αρκουδάκια της Αγάπης αγαπούν πολύ τους φίλους τους και παίζουν συνέχεια μαζί τους. Κάθε αρκουδάκι έρχεται σε διαφορετικό χρώμα και έχει ένα σύμβολο στην κοιλίτσα του, που αντιπροσωπεύει το καθήκον και την προσωπικότητά του. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

Count Duckula (1988)
"Κόμης Ντάκουλα"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Οι περιπέτειες μιας χορτοφάγου πάπιας βαμπίρ και των υπηρετών της, του πιστού υπηρέτη Ίγκορ και της ελαφρόμυαλης Νταντά. (22 λεπτά) (Ηλικία: 7+)






Dragon Ball (1986)
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ακολουθεί τις περιπέτειες ενός εξαιρετικά δυνατού νεαρού αγοριού με το όνομα Goku καθώς ψάχνει για τις επτά σφαίρες δράκων. (30 λεπτά) (Ηλικία: 10+)







Droids (1985)
"Ντρόιντς" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Οι περιπέτειες του R2 - D2 και του C - 3P0 πριν ακολουθήσουν τον Luke Skywalker. (24 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 






Koara bôi Kokkî (1984)
"Οι Περιπέτειες τυ Μικρού Κοάλα" - "The Adventures of the Little Koala" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ακολουθούμε τον Ρούμπεαρ το κοάλα και τους φίλους του στο ουτοπικό χωριό τους σε μια φανταστική εκδοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία. Μαζί με τα Κοάλα σε αυτή την χαρούμενη παιδική κινουμένων σχεδίων, γνωρίζουμε και άλλα ιθαγενή ζώα της Αυστραλίας όπως καγκουρό και πιγκουίνους. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)




Little Memole (1984)
"Τα Τοσοδούλια από το Διάστημα" - "Tongari Bōshi no Memoru"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Το διαστημόπλοιο που μεταφέρει τη μικρή Μεμόλ μαζί με άλλους 244 κατοίκους του Πλανήτη Ριρούρου, πέφτει στη Γη. Εκεί η τοσοδούλα πρωταγωνίστρια, γνωρίζεται με τη Μαρία, ένα ευγενικό, άρρωστο κορίτσι που παίζει το πίανο, και γίνονται αχώριστες. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)




The Bugs Bunny / Looney Tunes Comedy Hour (1985)
"Μπαγκς Μπάνι" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Οι περιπέτειες του Μπαγκς Μπάνι και των υπόλοιπων αγαπημένων ηρώων των Λούνει Τούνς, όπως ο Ντάφι Ντακ, ο Σιλβέστερ και ο Τουίτι και ο Μπιπ Μπιπ. (45 λεπτά) (Ηλικία: 5+)





She-Ra (1985)
★★★★★★☆☆☆☆ 
Η Πριγκίπισσα Adora σηκώνει το μαγικό σπαθί της και μεταμορφώνεται στη  She- Ra, την πιο δυνατή γυναίκα στο σύμπαν. Η δίδυμη αδερφή του Χ-Μαν, πολεμά τον κακό Horde έτσι ώστε ο πλανήτης της, η Εθερία να είναι ελεύθερη. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





Thomas & Friends (1984)
"Τόμας το Τρενάκι και η Παρέα του"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Τόμας είναι ένα μικρό χαρούμενο τρενάκι, πολύ περήφανο, που επιτέλους έχει τη δική του σιδηροδρομική γραμμή. Κάνει παρέα με τα άλλα τρένα και πάντα είναι πρόθυμο να τα βοηθήσει και να λύσει όλα τους τα προβλήματα. (3-9 λεπτά) (Ηλικία: 3+)





Transformers (1984)
"Τρανσφόρμερς" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο εξωγήινος πόλεμος μεταξύ των ηρωικών Ότομποτς και των καταστροφικών Ντισέπτικονς μεταφέρεται στη Γη, μετατρέποντάς τη σε πεδίο μάχης. (30 λεπτά) (Ηλικία: 9+)






He-Man (1983)
"Χ-Μαν" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Πρίγκιπας Άνταμ μεταμορφώνεται στον πιο δυνατό άνδρα του σύμπαντος και εναντιώνεται στις δυνάμεις του κακού Skeletor για να σώσει τον πλανήτη Ετέρνια και να προστατεύσει τα μυστικά του Κάστρου Γκρέισκαλ.
(30 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 




Inspector Gadget (1983)
"Αστυνόμος Σαϊνης" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ένας αδέξιος και αφελής βιονικός άνθρωπος πασχίζει να σώσει τον κόσμο καθώς η ανιψιά του και ο σκύλος της σώζουν τελικά την κατάσταση. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Spider-Man and His Amazing Friends (1981)
"Ο Σπάιντερμαν και οι Απίθανοι Φίλοι του" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Σπάιντερμαν μάχεται το έγκλημα στη Νέα Υόρκη με τη βοήθεια του Iceman και της Firestar. (22 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 






D'Artacan y los Τres Μosqueperros (1981)
"Ο Ντ' Αρτακάν και Οι Τρεις Σωματοφύλακες" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ιαπωνική σειρά κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε από την ΕΡΤ το 1983. Βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα εποχής "Οι Τρεις Σωματοφύλακες" του Αλέξανδρου Δουμά με τη διαφορά ότι σε αυτή την διασκευή οι ήρωες ανήκουν στο ζωικό βασίλειο. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)




The New Adventures of Zorro (1981)
"Οι Περιπέτειες του Ζορρό"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο μασκοφόρος μεξικάνος ήρωας σε νέες περιπέτειες στην Ισπανική Καλιφόρνια. (24 λεπτά) (Ηλικία: 7+)








Βαθμολογία: ★★★★★☆☆☆☆☆

Denver, the Last Dinosaur (1988)
"Ντένβερ, ο Τελευταίος Δεινόσαυρος" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Όταν ένα ασυνήθιστα έξυπνος δεινόσαυρος, εκκολάπτεται απροσδόκητα από ένα απολιθωμένο αυγό στην Καλιφόρνια του '80, μια φιλική ομάδα εφήβων τον υιοθετεί και τον διδάσκει πώς να κρύβεται από τα αδιάκριτα βλέμματα και πως να γίνει master του σκέιτμπορντ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)




Garfield and Friends (1988) 
"Ο Γκάρφιλντ και οι Φίλοι του"
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι περιπέτειες του πορτοκαλί γάτου, με την απεριόριστη όρεξη για λαζάνια, του πιστού σκύλου Όντιν, και του Όρσον του Γουρουνιού. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)






Police Academy: The Series (1988)
"Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι περαιτέρω περιπέτειες της συμμορίας της Αστυνομικής Ακαδημίας. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 






A.L.F. (1987)
"Αλφ" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Η εκπομπή κινουμένων σχεδίων αποτελεί prequel της σειράς "Αλφ ο Εξωγήινος", και παρακολουθούμε τις περιπέτειες του μαλλιαρού, διασκεδαστικού εξωγήινου στον πλανήτη του Μελμάκ, πριν την καταστροφή  του. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)





BraveStarr (1987)
"ΜπρέιβΣταρ"
★★★★★☆☆☆☆☆
Ο επιδέξιος ιθαγενής Αμερικάνος σερίφης BraveStarr και η όμορφη δικαστής JB McBride αποστέλλονται στον πλανήτη Νέο Τέξας για να τον προστατεύσουν. Εξωγήινοι, δράση και κωμωδία σε αυτό το αμερικάνικο διαστημικό γουέστερν κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 80. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 




Dinosaucers (1987)
"Δεινόσαυροι" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Δύο ομάδες πολεμιστών από το διάστημα πέφτουν στη Γη. Οι καλοί μοιάζουν με χορτοφάγους δεινόσαυρους, και οι κακοί με σαρκοφάγους. Οι καλοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με παιδιά της Γης για να σταματήσουν τους  σαρκοφάγους από το να κατακτήσουν τον κόσμο μας. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 




Mighty Mouse, the New Adventures (1987)
"Μάιτι Μάους" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Το ανθρωπόμορφο ποντίκι υπερήρωας έχει διασκεδαστικές και σατιρικές περιπέτειες σε αυτό το Κυριακάτικο καρτούν του Ralph Bakshi. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)






Saber Rider and the Star Sheriffs (1987)
"Ο Σερίφης του Διαστήματος και οι Αστρομαχητές" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Στο μακρινό μέλλον η ανθρωπότητα έχει αποικίσει πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν, δημιουργώντας τα Νέα Σύνορα. Οι Αστρομαχητές είναι επίλεκτοι πράκτορες που ερευνούν εγκλήματα και ξεσκεπάζουν δολοπλοκίες εναντίον της ασφάλειας των Νέων Συνόρων. (23 λεπτά) (Ηλικία: 9+)




Potato Head Kids (1986)
"Βαβουροπατάτες" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Ο κύριος Potato Head ηγείται των παιδιών του τίτλου, ενός πλούσιου μπουκέτου από ανθρωπόμορφες πατάτες με διαφορετικές, έντονες προσωπικότητες. (10 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Ghostbusters (1986)
"Γκοστμπάστερς" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Μια ομάδα ερευνητών του υπερφυσικού αποτελούν τη μόνη άμυνα της Γης ενάντια σε έναν κακό μάγο φάντασμα και τα τσιράκια του. (25 λεπτά) (Ηλικία: 7+)






Moon Dreamers (1986)
"Τα παιδιά Του Ονείρου" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Τα παιδιά του ονείρου είναι μια ομάδα ουράνιων ανθρώπων που δημιουργούν και προσφέρουν ευχάριστα όνειρα στα παιδιά της Γης. (10 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






The Real Ghost Busters (1986)
"Οι Πραγματικοί Γκόστμπαστερς" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Τρεις καθηγητές παραψυχολογίας στήνουν μια επιχείρηση με σκοπό να απαλλάσσουν τα σπίτια από παντός είδους φαντάσματα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 






The Glo Friends (1986)
"Οι Φωτεινούληδες" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Μια ομάδα φιλικών, φωτεινών εντόμων επιβιώνει πίνοντας σταγόνες από το φεγαρόφως. Ωστόσο, οι εχθροί τους, οι υποχθόνιοι προσπαθούν να τα φυλακίσουν, και να τα αναγκάσουν να φωτίζουν τα υπόγεια σπήλαια, όπου ψάχνουν να βρoυν χρυσό. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)


David el Gnomo (1985)
"Δαβίδ το Ξωτικό" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι φανταστικές περιπέτειες του Δαβίδ και της συζύγου του Λίζας, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τα ζώα και να νικήσουν τα τρολ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Jem (1985)
"Η Τζεμ και οι Γόησες" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Η Τζέρικα Μπέντον είναι κρυφά η αρχηγός ενός διάσημου, λαμπερού και συναρπαστικού μουσικού γκρουπ.(22 λεπτά) (Ηλικία: 7+)






Les Mondes Engloutis (1985)
"Σάγκμα" - "Arcadia"
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι κάτοικοι μιας μυθικής χαμένης πόλης, της Αρκαδίας, γλύτωσαν από τον κατακλυσμό καταφεύγοντας στο κέντρο της Γης, όπου επιβίωσαν χάρη στον τεχνητό τους ήλιο Σάγκμα. Μετά από πολλά χρόνια ο Σάγκμα αργοπεθαίνει και τα παιδιά της Αρκαδίας δημιουργούν την αγγελιοφόρο Αθηνά προκειμένου να τη στείλουν στην επιφάνεια για να φέρει βοήθεια. (26 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 



MASK (1985)
"Μάσκες" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Ο Ματ Τράκερ ηγείται μιας ομάδας μασκοφόρων μαχητών του εγκλήματος κατά των δυνάμεων του ΒΕΝΟΜ. (22 λεπτά) (Ηλικία: 7+)






The Raccoons (1985)
"Τα Ρακούν" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι περιπέτειες μιας οικογένειας ρακούν και των φίλους τους. (25 λεπτά) (Ηλικία: 6+)







Heathcliff (1984)
"Ισίδωρος ο Γάτος" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι περιπέτειες του Ισίδωρου, ενός έξυπνου πορτοκαλί γάτου του δρόμου, ο οποίος περνά τον περισσότερο χρόνο του προσπαθώντας να ρίξει ένα σκουπιδοτενεκέ πάνω στα κεφάλια των ανθρώπων. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Muppet Babies (1984)
★★★★★☆☆☆☆☆
Τα Muppet ως αξιολάτρευτα μωρά, ζουν συναρπαστικές περιπέτειες με τη φαντασία τους μέσα στο παιδικό τους δωμάτιο. (60 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Snorks (1984)
"Σνορκς" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Τα Σνόρκς είναι παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα υποβρύχια πλάσματα που χρησιμοποιούν τους φυσικούς αναπνευστήρες τους για να πετάγονται από δω και από κει και για να δημιουργούν μουσική. (22 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Rainbow Brite (1984)
"Ηλιογέννητη" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Η μικρή Ηλιογέννητη είναι η προστάτιδα των χρωμάτων και σε αυτή την παιδική σειρά του 80 ακολουθούμε τις περιπέτειες που ζει με τους υπέροχους χρωματιστούς φίλους της. (24 λεπτά) (Ηλικία: 5+)





Voltron: Defender of the Universe (1984)
"Βόλτρον: Υπερασπιστής του Σύμπαντος"
★★★★★☆☆☆☆☆
Η σειρά εστιάζει σε 5 ρομπότ λιοντάρια και τους πιλότους τους, καθώς μάχονται των δυνάμεων του κακού βασιλιά Zarkon και του Πρίγκιπα Lotor. (30 λεπτά) (Ηλικία: 11+)






Alvin & the Chipmunks (1983)
"Ο Άλβιν και η Παρέα του" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Τρία αδέρφια σκιουράκια, ο Άλβιν, ο Σάιμον και ο Θίοντορ, έχουν υιοθετηθεί από τον Ντέηβ. Κάθε επεισόδιο βρίσκει τα αγόρια να μπλέκουν σε νέα προβλήματα και νέες και ασυνήθιστες καταστάσεις. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)