Παλιά Παιδικά Κινούμενα Σχέδια της Δεκαετίας του 1960



Αγαπημένες Παιδικές Σειρές της Δεκαετίας του '60

Παλιά παιδικά κινούμενα σχέδια που ξυπνάνε γλυκές αναμνήσεις σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά. 


Παλιά Παιδικά Κινούμενα Σχέδια της Δεκαετίας του 1960


Οι παλιές παιδικές σειρές της δεκαετίας του 60 μας διασκέδασαν, μας δίδαξαν και μας ταξίδεψαν στο χώρο και στο χρόνο, από γαλήνια πάρκα και εθνικούς δρυμούς, στους γεμάτους ένταση δρόμους της πόλης, και από την εφευρετική παλαιολιθική εποχή στο τεχνολογικά εντυπωσιακό μακρινό μέλλον. 


Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

The Flintstones (1960)
"Οι Φλίντστοουνς" 
★★★★★★★★★☆
Οι κωμικές περιπέτειες δυο οικογενειών στη λίθινη εποχή. Το διάσημο καρτούν των Χάνα και Μπαρμπέρα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)



Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

The Pink Panther Show (1969)
"Το Σόου του Ροζ Πάνθηρα" 
★★★★★★★★☆☆
Σύντομα επεισόδια με πρωταγωνιστές τον πανέξυπνο Ροζ Πάνθηρα και τον επίμονο Επιθεωρητή Ζακ Κλουζώ. (90 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Sesame Street (1969)
"Σέσαμι Στριτ"
★★★★★★★★☆☆
Άκρως εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά δημοτικού. Τα παιδιά μαθαίνουν αριθμούς, έννοιες και αγγλικά. Το Sesame Street χτίστηκε γύρω από μία καινοτόμα διορατικότητα: ότι αν μπορείς να κρατήσεις την προσοχή των παιδιών, μπορείς και να τα εκπαιδεύσεις.(60 λεπτά) (Ηλικία: 3+)




The Jetsons (1962)
"Οι Τζέτσονς"
★★★★★★★★☆☆
Η αγαπημένη φουτουριστική οικογένεια της Hanna-Barbera. Retro γραφικά και το συναρπαστικό μέλλον όπως το φαντάστηκαν οι δημιουργοί της σειράς πριν από 50 χρόνια. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)



Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

Dastardly and Muttley in Their Flying Machines (1969)
"Ντάσταρντλι και Μάτλει" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Σε αυτή τη δημοφιλή μετεξέλιξη του Τρελές Κούρσες, ο Ντικ Ντάσταρντλι και ο σκύλος και συμπιλότος του Μάτλει, πετάνε με ένα ιπτάμενο μαχητικό αεροπλάνο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





The Perils of Penelope Pitstop (1969)
"Οι περιπέτειες της Πηνελόπης Πίτστοπ" 
★★★★★★☆☆☆☆ 
Η Πηνελόπη Πίτστοπ βρίσκεται σε κίνδυνο μα στο πάντα στο τέλος καταφέρνει να ξεφύγει από τους κακούς που την κυνηγούν. Άλλο ένα spin-off των Wacky Races των στούντιο Χάνα Μπαρμπέρα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





Wacky Races (1968)
"Τρελές Κούρσες"
★★★★★★☆☆☆☆ 
11 παλαβά αυτοσχέδια οχήματα με 11 αντίστοιχα παλαβά πληρώματα, κάνουν αγώνες μεταξύ τους σε διάφορες περιοχές της βόρειας Αμερικής. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+) 






The Yogi Bear Show (1961)
"Το Σώου του Γιόγκι Μπέαρ"
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Γιόγκι Μπέαρ χαρακτηρίζεται από δύο πράγματα: καταρχήν, είναι «πιο έξυπνος από την μέση αρκούδα» και δεύτερον, έχει εμμονή με τα καλάθια του «πικ-νίκ». Ένα ακόμα συμπαθέστατο καρτούν της Hanna-Barbera. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Βαθμολογία: ★★★★★☆☆☆☆☆

Top Cat (1961)
"Τοπ Κατ" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Κλασικό παιδικό πρόγραμμα από τις αρχές τις δεκαετίας του 60. Μία από τις πρώτες παραγωγές του στούντιο Hanna-Barbera. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)






Popeye the Sailor (1960)
"Ποπάυ" 
★★★★★☆☆☆☆☆
Οι περιπέτειες του Πόπαυ, ενός δυνατού ναυτικού καθώς αγωνίζεται για να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του Όλιβ Όιλ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)