Οι Παιδικές Ταινίες του 2017




Οι Παιδικές Ταινίες του 2017

Οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές για παιδιά και όλη την οικογένεια που κυκλοφορήσαν στις αίθουσες μέσα στο 2017.

Οι Παιδικές Ταινίες του 2017



Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

★★★★★★★★★★
Ο Μιγκέλ Ριβέρα, ένα 12χρονο αγόρι από το Μεξικό, ονειρεύεται να γίνει μουσικός, όμως η οικογένειά του εδώ και γενιές απαγορεύει κάθε σχέση με τη μουσική, από τότε που ο προ-προπάππους του Μιγκέλ εγκατέλειψε την οικογένειά του για να “παίξει μουσική για τον κόσμο”. Όταν ο Μιγκέλ καταλήγει άθελά του στον Κόσμο των Νεκρών, οι αποθανόντες πρόγονοί του δέχονται να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στον κόσμο του, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ μουσική. Αδυνατώντας να αποδεχτεί τον όρο, ο Μιγκέλ αναζητά τον νεκρό μουσικό προ-προπάππου του, ελπίζοντας πως εκείνος θα τον βοηθήσει να... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★★★☆

"Πάντινγκτον 2"
★★★★★★★★
Καθώς ο Πάντινγκτον ζει ευτυχισμένος στο Λονδίνο με τη νέα του οικογένεια, τους Μπράουν, ψάχνει να αγοράσει ένα ιδιαίτερο δώρο για τα 100ά γενέθλια της αγαπημένης του θείας Λούσι, η οποία μένει στο Περού. Στο παλαιοπωλείο του φίλου του, κυρίου Γκρούμπερ, ο ευγενικός αρκούδος βρίσκει ένα μοναδικό τρισδιάστατο βιβλίο με τα αξιοθέατα του Λονδίνου και κάνει διάφορες δουλειές για να μπορέσει να το αγοράσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης κλέφτης κλέβει το βιβλίο από το παλαιοπωλείο, ο Πάντινγκτον κατηγορείται... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

Beauty and the Beast (2017)
"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" 
★★★★★★★★☆☆
Μια μάγισσα μεταμορφωμένη σε ζητιάνα αναζητά καταφύγιο από το κρύο στο παλάτι ενός αλαζονικού πρίγκιπα, προσφέροντάς του σε αντάλλαγμα ένα τριαντάφυλλο. Όταν ο πρίγκηπας τη διώχνει, η μάγισσα τον μεταμορφώνει σε θηρίο και τους υπηρέτες του σε ζωντανά οικιακά αντικείμενα. Αν το Τέρας καταφέρει να αγαπήσει κάποιον άλλο και να κερδίσει την αγάπη του μέχρι να πέσει και το τελευταίο πέταλο από το μαγεμένο τριαντάφυλλο, τότε το ξόρκι θα λυθεί. Αν όχι, θα παραμείνει για πάντα θηρίο. Χρόνια αργότερα, τις πόρτες του... (Περισσότερα)


"Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα
★★★★★★★☆☆
Τέσσερις συμμαθητές, ο αμήχανος Σπένσερ, ο αθλητικός Φριτζ, η δημοφιλής Μπέθανι και η εσωστρεφής Μάρθα, ανακαλύπτουν στην αποθήκη του σχολείου τους μια παλιά κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών με ένα παιχνίδι που δεν έχουν ξανακούσει, το Jumanji. Όταν αποφασίζουν να το παίξουν, οι έφηβοι μεταφέρονται μαγικά στην επικίνδυνη ζούγκλα του Jumanji με τα σώματα των avatars που είχαν επιλέξει. Για να τερματίσουν το παιχνίδι, τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα δυνατά σημεία των avatars τους, να ανακαλύψουν... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

"Μπισκοτοζωάκια " 
★★★★★★★☆☆  
Ο Όουεν, ένας νεαρός άνδρας που μεγάλωσε ευτυχισμένος στο τσίρκο των αγαπημένων του θείων Μπομπ και Τάλια, αφήνει το τσίρκο για να εργαστεί στο εργοστάσιο σκυλομπισκότων του πεθερού του σε μια προσπάθεια να κερδίσει τον σεβασμό του. Επτά χρόνια αργότερα, ο Όουεν, δυστυχισμένος στη δουλειά του μα ευτυχισμένος στην οικογενειακή ζωή του με τη σύζυγό του Ζόι και την κόρη τους ΜακΚένζι, μαθαίνει πως οι θείοι του χάθηκαν σε μια πυρκαγιά και έχει κληρονομήσει το τσίρκο μαζί με το μυστικό της επιτυχίας... (Περισσότερα)


Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
"Οι Επικές Ιστορίες του Κάπτεν Βράκα"
★★★★★★★☆☆☆
Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ, δύο δεκάχρονοι φίλοι και μεγάλα πειραχτήρια, δημιουργούν μία σειρά κόμικς για έναν ενθουσιώδη, ευγενικό μα και ανόητο υπερήρωα, τον οποίο ονομάζουν Κάπτεν Βράκα. Οι δύο συμμαθητές προσφέρουν χαρά στα αποκαρδιωμένα παιδιά του μίζερου σχολείου τους κάνοντας φάρσες στους κακοδιάθετους δασκάλους τους και ιδιαίτερα στον στριμμένο διευθυντή Μπέντζαμιν Κραπ. Όταν ο Κραπ αποφασίζει να τους χωρίσει και να διαλύσει τη φιλία τους, τα αγόρια τον υπνωτίζουν να πιστέψει πως είναι ο... (Περισσότερα)

    
"Αυτοκίνητα 3"
★★★★★★★☆☆☆
Οι παλιοί φίλοι και συναθλητές του βετεράνου πια πρωταθλητή Lightning (Κεραυνός) Μακουίν, αποσύρονται ο ένας μετά τον άλλο από την αγωνιστική δράση. Όμως εκείνος απρόθυμος να αποχωρήσει, καλείται να αποδείξει σε μια νέα γενιά ανερχόμενων, υπερσύγχρονων αγωνιστικών αυτοκινήτων  πως έχει ακόμα ότι χρειάζεται για να παραμείνει στην κορυφή. Στην προσπάθειά του τον στηρίζει πρόθυμα μια ταλαντούχα μα ανασφαλής προπονήτρια, η Κρουζ Ραμίρεζ. Η νεαρή Κρουζ έχει πολλά να διδάξει στον Μακούιν, αλλά και πολλά... (Περισσότερα)


Φερδινάνδος (2017)Ferdinand (2017)
"Φερδινάνδος"
★★★★★★★☆☆☆
Ο Φερδινάνδος, ένα ευγενικό μοσχαράκι το οποίο εκτρέφεται σε ένα ράντσο για να συμμετάσχει σε ταυρομαχίες, αντιμετωπίζει τα σκληρά πειράγματα των άλλων μοσχαριών καθώς αρνείται να εμπλακεί σε οποιαδήποτε μάχη. Όταν ο πατέρας του δεν γυρνά μετά από μία ταυρομαχία, ο Φερδινάνδος δραπετεύει και βρίσκει καταφύγιο σε ένα αγρόκτημα ανθοπωλών. Μετά από μια παρεξήγηση, ο ενήλικος πια Φερδινάνδος επιστρέφει στο ράντσο, όπου τα ειρηνιστικά ιδανικά του αμφισβητούνται από τους υπόλοιπους... (Περισσότερα)


"Η Μαίρη και το Λουλούδι της Μάγισσας" - "Mary and the Witch's Flower"
★★★★★★★☆☆☆
Στην αγγλική ύπαιθρο, η νεαρή Μαίρη Σμιθ φιλοξενείται από τη θεία της τη Σάρλοτ, ενόσω οι γονείς της βρίσκονται μακριά σε δουλειές. Δύο γάτες, ο Τιμπ και η Γκιμπ, οδηγούν τη Μαίρη μέσα στο γειτονικό δάσος και σε κάποια μυστηριώδη λουλούδια και ένα παλιό σκουπόξυλο. Αυτά τα αντικείμενα μεταφέρουν τη Μαίρη στο μαγικό Κολέγιο Έντορ, που διευθύνεται από την κυρία Μάμπλτσουκ και τον καθηγητή Δόκτωρ Ντι, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αυξήσουν τις μαγικές δυνάμεις των μαθητών... (Περισσότερα)


The LEGO Batman Movie (2017)
"Η Ταινία LEGO Batman"
★★★★★★★☆☆☆
Καθώς σώζει την πόλη του Γκόθαμ από τον Τζόκερ για ακόμα μία φορά, ο Μπάτμαν πληγώνει τα συναισθήματα του εχθρού του, λέγοντάς του πως δεν σημαντικός στη ζωή του, με αποτέλεσμα ο Τζόκερ να αναζητήσει εκδίκηση. Αργότερα, ο υπερήρωας παρευρίσκεται ως Μπρους Γουέιν στην εκδήλωση συνταξιοδότησης του Επιθεωρητή Γκόρντον, τον οποίο αντικαθιστά η ικανή κόρη του, η Μπάρμπαρα. Ταυτόχρονα, ο Μπρους υιοθετεί από απροσεξία ένα ορφανό παιδί, τον πρόθυμο και αισιόδοξο Ντικ Γκρέισον και φαίνεται... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

The Boss Baby (2017)
"Αρχηγός Από Κούνια"
★★★★★★☆☆☆☆
Ένας ενήλικος άντρας, ο Τιμ Τέμπλτον αφηγείται μια φανταστική ιστορία για τον εαυτό του όταν ήταν επτάχρονο παιδί. Μια μέρα, ο νεαρός Τιμ βλέπει έκπληκτος ένα μωρό που φοράει κοστούμι να εμφανίζεται με ένα ταξί στο σπίτι του και οι γονείς του τον ενημερώνουν πως αυτός είναι ο καινούριος αδελφός του. Ο απροετοίμαστος Τιμ βλέπει όλη την προσοχή των αγαπημένων γονιών του να στρέφεται στο μωρό, το οποίο όπως ανακαλύπτει μιλάει σαν ενήλικας και έχει σταλθεί στη Γη από την εταιρεία παραγωγής μωρών Baby... (Περισσότερα)


"Μικρό μου Πόνυ: Η Ταινία"
★★★★★★☆☆☆☆
Καθώς η πριγκίπισσα Twilight Sparkle διοργανώνει το πολυαναμενόμενο πρώτο Φεστιβάλ Φιλίας της Εκουέστρια, στο βασίλειο εισβάλει αναπάντεχα ο σκοτεινός στρατός του αδίστακτου Storm King (Βασιλιάς Τυφώνας), ο οποίος θέλει να κλέψει τη μαγεία των πριγκιπισσών των πόνυ. Η Twilight με σκοπό να βρει νέους συμμάχους για να αντιμετωπίσει τον Storm King, ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι μαζί με τους έξι πιστούς της φίλους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ξεφύγει από τη σκληρή βοηθό του βασιλιά, τη μονόκερο με... (Περισσότερα)


Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό (2017)Smurfs: The Lost Village (2017)
"Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο κακός μάγος Δρακουμέλ επιχειρεί να εντοπίσει το χαμένο χωριό μιας άγνωστης φυλής Στρουμφ ώστε να αποστάξει την ουσία τους και να την χρησιμοποιήσει για να γίνει ο πιο ισχυρός μάγος στον κόσμο. Η Στρουμφίτα όμως αναλαμβάνει με αποφασιστικότητα να βρει πρώτη και να προειδοποιήσει εγκαίρως τα μυστηριώδη Στρουμφάκια που ζουν μέσα στο επικίνδυνο Απαγορευμένο Δάσος. Στην περιπετειώδη αποστολή της στον φανταστικό κόσμο γεμάτο από παράξενα φυτά, έντομα και ζώα, τη συνοδεύουν ο... (Περισσότερα)


"Η Ταινία LEGO Ninjago"
★★★★★★☆☆☆☆
Μια ομάδα έφηβων νίντζα, εκπαιδευμένων από τον σοφό Μάστερ Γου, υπερασπίζεται τη Ninjago City από τις επιθέσεις του μεγαλομανή Άρχοντα Γκάρμαντον. Το χρώμα, οι πολεμικές τεχνικές και οι ξεχωριστές δυνάμεις των έξι νεαρών μαχητών προέρχονται από διάφορα φυσικά στοιχεία: Ο Κόκκινος Κάι αντιπροσωπεύει τη Φωτιά, ο Μαύρος Κόουλ τη Γη, η Γκρι Νία το Νερό, ο Μπλε Τζέι την Αστραπή και ο Λευκός Ζέιν τον Πάγο. Ωστόσο, ο Πράσινος Λόιντ αγνοεί το ιδιαίτερο ταλέντο και τον σκοπό του, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★☆☆☆☆☆

Bunyan and Babe (2017)
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Καθώς ο δωδεκάχρονος Τράβις και η μικρότερη αδελφή του η Γουίτνεϊ επισκέπτονται τη φάρμα των παππούδων τους στη Μινεσότα, ανακαλύπτουν πως ένας άπληστος εργολάβος προσπαθεί να αγοράσει τη μικρή πόλη κομμάτι, κομμάτι. Όταν ο Τράβις βρίσκεται άθελά του αντιμέτωπος με τον δίδυμο αδελφό του εργολάβου, έναν αδίστακτο υπνωτιστή, κυνηγημένος προσπαθεί να βρει καταφύγιο στο δάσος. Εκεί, πέφτει μέσα από την κούφια ρίζα ενός τεράστιου δέντρου στον μυστικό κόσμο του θρυλικού γίγαντα Πολ Μπάνιαν και του καλού του φίλου Μπέιμπ, ο οποίος είναι ένα μπλε βόδι... (Περισσότερα)


Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (2017)Despicable Me 3 (2017)
"Εγώ, ο Απαισιότατος 3" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Ο Φελόνιους Γκρου και η σύζυγός του, η Λούσι, συνεργάζονται ως πράκτορες της Οργάνωσης Αντί-Κακούργων. Όμως, απολύονται όταν αποτυγχάνουν να συλλάβουν τον επικίνδυνο κακοποιό Μπάλταζαρ Μπρατ, έναν πρώην παιδικό αστέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής της δεκαετίας του 1980. Στη συνέχεια, ο Γκρου πληροφορείται πως έχει έναν δίδυμο αδελφό, τον Ντρου Γρου. Ο Ντρου ζει στη μακρινή, νησιωτική χώρα Φριντόνια και ανυπομονεί να συναντήσει τον Φελόνιους. O Γκρου, η Λούσι και οι κόρες τους ταξιδεύουν... (Περισσότερα)


The Emoji Movie (2017)
"Emoji, η Ταινία"
★★★★★☆☆☆☆☆
Μέσα στην εφαρμογή μηνυμάτων του τηλεφώνου του 14χρονου Άλεξ, βρίσκεται η Μηνυματούπολη, μια πόλη που κατοικείται από emojis. Κάθε emoji διαθέτει μία μόνο έκφραση, την οποία οφείλει να εκτελεί άψογα κάθε φορά που ο Άλεξ στέλνει ένα μήνυμα. Εξαίρεση αποτελεί ο ενθουσιώδης και πολύ-εκφραστικός Τζιν, ο οποίος την πρώτη του μέρα στη δουλειά αποτυγχάνει να δείχνει αδιάφορος, όπως αναμενόταν από εκείνον, δημιουργώντας προβλήματα τόσο στον ανθρώπινο κόσμο, όσο και στον ψηφιακό. Ο Τζιν... (Περισσότερα)


The Star (2017)The Star (2017)
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Κλειδωμένος σε έναν μικρό μύλο στη Ναζαρέτ, ένας μικρόσωμος, νεαρός γάιδαρος ονειρεύεται να ξεφύγει από τον μυλωνά και ενταχθεί στο βασιλικό καραβάνι που περιηγείται στη γη της Ιουδαίας. Όταν τελικά καταφέρνει να αποδράσει, καταλήγει τραυματισμένος στην αυλή ενός νεαρού ζευγαριού, του Ιωσήφ και της Μαρίας, η οποία αποφασίζει να τον κρατήσει και τον ονομάζει Μπο. Όταν η έγκυος Μαρία γίνεται στόχος ενός αδίστακτου εκτελεστή υπό τις διαταγές του τοπικού Ρωμαίου τυράννου, εναπόκειται στον Μπο και σε άλλα φιλικά ζώα, να σώσουν εκείνη και το μωρό της... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★☆☆☆☆☆☆

The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)
★★★★☆☆☆☆☆☆
Όταν το κατάστημα ξηρών καρπών Maury’s, ο βασικός πλέον πάροχος τροφής των περισσότερων ζώων του Liberty Park, ανατινάσσεται και οι άφθονες ποσότητες φαγητού που περιείχε καταστρέφονται, η κόκκινη σκίουρος Άντι ενθαρρύνει τα ζώα να συλλέξουν, όπως παλιά, την τροφή τους από το πάρκο. Αντίθετα, ο μοβ σκίουρος Σέρλι να βρει έναν νέο εύκολο τρόπο συγκομιδής φαγητού. Εν τω μεταξύ, ο άπληστος δήμαρχος της Oakton City, αποφασίζει να καταστρέψει το πάρκο για να μετατρέψει την έκταση σε Λούνα Παρκ και ο Σέρλι πείθει τα ζώα να αντισταθούν... (Περισσότερα)