Οι Παιδικές Ταινίες του 2015



Οι Καλύτερες Παιδικές Ταινίες του 2015

Έξυπνες, διασκεδαστικές και με αξιόλογα μηνύματα οι παιδικές ταινίες του 2015 συναρπάζουν όλη την οικογένεια.



Με χαρακτήρες να ποικίλουν από ξωτικά, νεράιδες, εξωγήινους, πριγκίπισσες, συναισθήματα και ομιλούντα ζώα μέχρι τέρατα, δεινόσαυρους, σούπερ κακοποιούς, εφευρέτες και φαντάσματα, οι καλύτερες ταινίες του 2015 για παιδιά και όλη την οικογένεια μας εντυπωσιάζουν, μας διασκεδάζουν και μας διδάσκουν αξίες για την αγάπη, τους στόχους, το θάρρος και τη φιλία. Αυτές οι παιδικές ταινίες μας προσφέρουν περιβαλλοντολογικά μηνύματα, γενναία πρότυπα, και όμορφα θέματα συζήτησης με τα παιδιά μας.

Η παρουσίαση των ταινιών με ίδια βαθμολογία γίνεται αλφαβητικά βάση του πρωτότυπου τίτλου.


Βαθμολογία: ★★★★★★★★★★

"Τα Μυαλά που Κουβαλάς"
★★★★★★★★★★
Όταν ο πατέρας της ξεκινά μια νέα δουλειά στο Σαν Φρανσίσκο, η 11χρονη Ράιλι Άντερσεν αναγκάζεται να αφήσει πίσω της μια ευτυχισμένη ζωή στη Μινεσότα, για να μετακομίσει στη μακρινή και άγνωστη πόλη. Οι πρώτες εμπειρίες της Ράιλι είναι αρνητικές, καθώς το νέο σπίτι είναι παλιό, τα πράγματά τους καθυστερούν και ο πατέρας της είναι απασχολημένος με τη νέα του επιχείρηση. Τα πέντε ανθρωπόμορφα συναισθήματά που ζουν στο Κέντρο Ελέγχου του μυαλού της, η Χαρά, ο Φόβος, ο Θυμός, η Αηδία και η Θλίψη προσπαθούν... (Περισσότερα)



Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

Cinderella (2015)
"Σταχτοπούτα"
★★★★★★★★☆☆
Μετά το θάνατο της μητέρας της, ο πατέρας της Έλλα ξαναπαντρεύεται τη Λαίδη Τρεμέιν, η οποία έχει δύο κόρες, τη Ντριζέλα και την Αναστασία. Όταν πεθαίνει και ο πατέρας της, η Έλλα υποφέρει τη σκληρή συμπεριφορά της θετής της οικογένειας. Μια μέρα, η Έλλα συναντά στο δάσος τον Κιτ, τον πρίγκιπα του βασιλείου, και οι δυο τους ερωτεύονται μα χωρίζουν χωρίς να γνωρίζουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου. Ο Κιτ ελπίζοντας να ξαναδεί την Έλλα, πείθει τον πατέρα του προσκαλέσουν όλες της ελεύθερες κοπέλες του βασιλείου στον... (Περισσότερα)


Shaun the Sheep Movie (2015)Shaun the Sheep Movie (2015)
"Σον το Προβατάκι: Η Ταινία"
★★★★★★★★☆☆
Ο Σον, ένα σκανδαλιάρικο και έξυπνο πρόβατο, ζει με το κοπάδι του στην παραδοσιακή αγγλική φάρμα Μόσι Μπότομ. Έχοντας βαρεθεί τη ρουτίνα του αγροκτήματος, ο Σον καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει μια μέρα ρεπό, παρασύροντας τον Αγρότη να κοιμηθεί. Ωστόσο, το σχέδιο πάει στραβά και ο αγρότης καταλήγει στη Μεγάλη Πόλη με αμνησία, όπου κατά τύχη γίνεται διάσημος κομμωτής. Παράλληλα, ο πιστός σκύλος του, ο Μπίτζερ, ο Σον και το υπόλοιπο κοπάδι ταξιδεύουν στην πόλη για να βρουν τον... (Περισσότερα)


"Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία"
★★★★★★★★☆☆
Όταν η Μικρή Κοκκινομάλλα μετακομίζει απέναντί του, ο καλόκαρδος μα ανασφαλής Τσάρλι Μπράουν την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ακολουθώντας τη λανθασμένη συμβουλή της δύστροπης Λούσι, ο Τσάρλι αποφασίζει πως για να κερδίσει την προσοχή της Μικρής Κοκκινομάλλας, θα πρέπει να την εντυπωσιάσει με μία νίκη. Με επιμονή, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς προσπαθεί να κάνει μαγικά κόλπα στην παρουσίαση ταλέντων του σχολείου, να κερδίσει σε έναν διαγωνισμό χορού και να γράψει την καλύτερη έκθεση... (Περισσότερα)


Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆
    
Home (2015)Home (2015)
"Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι" 
★★★★★★★☆☆☆
Οι τεχνολογικά προηγμένοι εξωγήινοι Μπουβς εισβάλουν στη Γη προσπαθώντας να βρουν καταφύγιο από τους εχθρούς τους, τους Γκοργκ. Η “φιλική” κατάληψη της Γης περιλαμβάνει τη μετακίνηση όλης της ανθρωπότητας σε συγκεκριμένα μέρη του πλανήτη, όμως ένα νεαρό κορίτσι, η Τιπ, τυχαία μένει πίσω. Παράλληλα, ο Oh (Ουπς), ένας κατ’ εξαίρεση κοινωνικός Μπουβ, διαπράττει άθελά του ένα επικίνδυνο λάθος και τρέπεται σε φυγή. Η Τιπ και ο Oh, πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν τη μητέρα της Τιπ, να αποφύγουν... (Περισσότερα)


"Ξενοδοχείο για Τέρατα 2" 
★★★★★★★☆☆☆
Επτά χρόνια μετά τη γνωριμία τους, η Μέιβις και ο Τζόνι έχουν πλέον παντρευτεί και ζουν ευτυχισμένοι στο ξενοδοχείο  Τρανσιλβανία μαζί με τον Δράκουλα και τον πεντάχρονο γιο τους, τον Ντένις. Καθώς ο Ντένις δεν έχει εμφανίσει ακόμα τους κυνόδοντες του, ο Δράκουλας ανησυχεί πως ο πολυαγαπημένος εγγονός του δεν είναι βρικόλακας, και αφού οργανώνει για την Μέιβις και τον Τζόνι να επισκεφτούν τους γονείς του Τζόνι στην Καλιφόρνια, καλεί τους φίλους του, τα τέρατα, να βοηθήσουν τον Ντένις να εκδηλώσει τις... (Περισσότερα)


"Ο Καλόσαυρος"
★★★★★★★☆☆☆
Σε μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας όπου η Γη δεν χτυπήθηκε ποτέ από τον αστεροειδή που έγινε η αιτία να εξαφανιστούν οι δεινόσαυροι, τα προϊστορικά ζώα επιβίωσαν και εξελίχθηκαν. Όταν ο αδέξιος νεαρός Απατόσαυρος Άρλο απομακρύνεται άθελα του από το σπίτι του, πρέπει να πραγματοποιήσει ένα μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι για να επιστρέψει κοντά στη μητέρα και στα αδέλφια του. Στο ταξίδι τον συντροφεύει ένα θαρραλέο ορφανό αγόρι των σπηλαίων και μαζί συναντούν φιλικά και εχθρικά πλάσματα και... (Περισσότερα)


The Little Prince (2015)
"Ο Μικρός Πρίγκιπας"
★★★★★★★☆☆☆
Ο αεροπόρος αφηγητής εισάγει ένα μικρό κορίτσι σε ένα κόσμο όπου όλα είναι δυνατά, στον κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα. (108 λεπτά) (Ηλικία: 6+) Περισσότερα...







Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

Minions (2015)
"Μίνιονς" 
★★★★★☆☆☆☆☆ 
Τα ξέφρενα Μίνιονς είναι μια πολυάριθμη παρέα αθάνατων και απλοϊκών ανθρωποειδών πλασμάτων, τα οποία επιθυμούν πάνω από όλα να υπηρετούν τους πιο απαισιότατους κακούς. Αφού γίνονται αιτία να σκοτωθούν κατά λάθος αρκετά από τα αφεντικά τους, απομονώνονται σε μια σπηλιά στην Αρκτική. Χωρίς αρχηγό όμως, τα Μίνιονς πέφτουν σε κατάθλιψη και τρία από αυτά, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ και ο Μπομπ, βγαίνουν στον έξω κόσμο με σκοπό να βρουν έναν νέο τρομερό κακοποιό για να ακολουθούν. Η αναζήτησή τους, τους... (Περισσότερα)