Ντοκιμαντέρ για Δεινόσαυρους και άλλα Προϊστορικά Ζώα



Ντοκιμαντέρ για τους Δεινόσαυρους και άλλα Προϊστορικά Ζώα 

Ντοκιμαντέρ, μίνι σειρές και εκπαιδευτικά προγράμματα για τη ζωή των προϊστορικών χρόνων κατάλληλα για παιδιά και εφήβους.

Ντοκιμαντέρ για τους Δεινόσαυρους και άλλα Προϊστορικά Ζώα

Οι λάτρεις των δεινοσαύρων μπορούν να απολαύσουν τους προϊστορικούς γίγαντες αλλά και εντυπωσιακά, εξαφανισμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια, θηλαστικά, να τρώνε, να μάχονται, να ζευγαρώνουν, να κοιμούνται και να παίζουν μέσα από συναρπαστικά ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας. Θεαματικές HD και 3D παραγωγές από BBC, Discovery Channel και National Geographic. 


Βαθμολογία: ★★★★★★★★☆☆

Planet Dinosaur (2011 Τηλεοπτική Σειρά)
"Ο Πλανήτης των Δεινοσαύρων"
★★★★★★★★☆☆
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο και το χώρο των θρυλικών δεινοσαύρων αναπλάθοντας παραστατικά το περιβάλλον και την καθημερινότητα τους 80.000.000 χρόνια αργότερα. (180 λεπτά) (Ηλικία: 7+)





Βαθμολογία: ★★★★★★★☆☆☆

Titans of the Ice Age (2013 Ντοκιμαντέρ)
"Τιτάνες της Εποχής των Παγετών" 
★★★★★★★☆☆☆
Επικό ντοκιμαντέρ μεταφέρει το θεατή σε εντυπωσιακά και απόκοσμα κατεψυγμένα τοπία στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία δέκα χιλιάδες χρόνια πριν από το σύγχρονο πολιτισμό. Τεράστιες γάτες, γιγάντιοι βραδύποδες για εικονικά μαμούθ, γίγαντες που κυνηγήθηκαν από τον προϊστορικό άνθρωπο. (80 λεπτά) (Ηλικία: 7+)




Flying Monsters 3D with David Attenborough (2011 Ντοκιμαντέρ)
"Ιπτάμενα Τέρατα 3D" 
★★★★★★★☆☆☆
Ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ φυσικής ιστορίας αφιερωμένο στον Πτερόσαυρο, ένα από τα πρώτα πλάσματα που ανέπτυξαν την ικανότητα της πτήσης. Το Flying Monsters 3D αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα 3D που κέρδισε βραβείο BAFTA (40 λεπτά) (Ηλικία: 7+)





Last Day of the Dinosaurs (2010 Ντοκιμαντέρ) 
"Η Τελευταία Μέρα των Δεινοσαύρων"
★★★★★★★☆☆☆
Ένας αστεροειδής στο μέγεθος μιας πόλης χτυπάει τη Γη. Οι δεινόσαυροι και το 75% της ζωής στον πλανήτη μας είναι καταδικασμένα. Συμβαίνει μέσα σε 24 ώρες και είναι μια από τις σπουδαιότερες ημέρες στην ιστορία του πλανήτη. Μια εντυπωσιακή λεπτό προς λεπτό δραματοποίηση μιας καταστροφής κοσμικών διαστάσεων. (66 λεπτά) (Ηλικία: 8+)




Walking with Dinosaurs (1999 Τηλεοπτική Σειρά)
"Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους" 
★★★★★★★☆☆☆
Ο Κένεθ Μπράνα παρουσιάζει έναν συνδυασμό live action, αληθινών ντεκόρ και ψηφιακού animation σε μια εκπαιδευτική, χιουμοριστική προϊστορική περιπέτεια με απίστευτη τρισδιάστατη αληθοφάνεια. (180 λεπτά) (Ηλικία: 6+)





Βαθμολογία: ★★★★★★☆☆☆☆

Sea Monsters: A Prehistoric Adventure (2007 Ντοκιμαντέρ) 
"Θαλάσσια Τέρατα: Μια Προϊστορική Περιπέτεια"
★★★★★★☆☆☆☆
Το εντυπωσιακό 3D ντοκιμαντέρ του National Geographic, ζωντανεύει μερικά από τα πιο περίεργα, άγρια και συναρπαστικά πλάσματα που κατοίκησαν ποτέ τον ωκεανό. Animation και ζωντανοί ηθοποιοί ως παλαιοντολόγοι μας οδηγούν σε ένα εκπαιδευτικό και ευχάριστο ταξίδι πίσω στην εποχή των δεινοσαύρων. (40 λεπτά) (Ηλικία: 8+)



  

Dinosaurs: Giants of Patagonia (2007 Ντοκιμαντέρ) 
"Δεινόσαυροι: Οι Γίγαντες της Παταγονίας"
★★★★★★☆☆☆☆
Αν δεν ήταν για μια σειρά από κατακλυσμιαία γεγονότα, με τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης ενός κομήτη να βρίσκονται πρώτες στη λίστα, ο πλανήτης μας θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται ακόμα υπό την κυριαρχία των δεινοσαύρων. (70 λεπτά) (Ηλικία: 9+)




Walking with Beasts (2001 Τηλεοπτική Σειρά) 
"Περπατώντας με τα Θηρία"
★★★★★★★☆☆☆
Στις αρχές τις χιλιετίας και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της διαθέσιμης ψηφιακής τεχνολογίας, το BBC και το Discovery Channel αναδημιουργούν την εποχή των δεινοσαύρων και παρουσιάζουν θεωρίες για την εξέλιξη των φαλαινών, των αλόγων και των ανθρώπων. (180 λεπτά) (Ηλικία: 8+)