Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται (2016)

Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται (2016)


 Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται (2016)
Από τα στούντιο της Warner Bros και τον σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών του "Χάρι Πότερ", έρχεται μια από τις σημαντικότερες παιδικές παραγωγές του 2016 με τίτλο Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται. Η ταινία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας που διαδραματίζεται στο μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ, εβδομήντα χρόνια νωρίτερα από τις περιπέτειες του πιο αγαπημένου μάγου των παιδιών.

Με την πρώτη ταινία της σειράς η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ πραγματοποίησε το σεναριακό της ντεμπούτο και ο παραγωγός όλων των ταινιών του Χάρι Πότερ, Ντέιβιντ Χέιμαν, βρίσκεται πίσω και από τη νέα σειρά.

H ταινία διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, γύρω στο 1920, και ακολουθεί τις περιπέτειες του συγγραφέα Νιούτον Σκαμάντερ στην προσπάθειά του να εντοπίσει και να καταγράψει μαγικά πλάσματα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Βρετανό ηθοποιό Έντι Ρέντμεϊν (Η Θεωρία των Πάντων, 2014).

Θα ακολουθήσουν η δεύτερη ταινία το 2018 και η τρίτη το 2020.

Σκηνοθέτης: Ντέιβιντ Γέιτς
Ηθοποιοί: Έντι Ρέντμεϊν, Κόλιν Φάρελ, Έζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον


Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται Οι Παιδικές Ταινίες του 2016Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
"Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται"
☆☆☆☆
Εβδομήντα χρόνια πριν τον Χάρι Πότερ, ο συγγραφέας Νιούτ Σκαμάντερ ζει τις δικές του περιπέτειες στη μυστική κοινότητα μάγων και μαγισσών της Νέας Υόρκης.Δείτε το επίσημο τίζερ της ταινίας Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται (2016):