Βαϊάνα (2016)

Βαϊάνα (2016)

Μοάνα (2016)Το 2016 τα στούντιο της Disney για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, κυκλοφορούν δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων την ίδια χρονιά. Η πρώτη, η Ζουτοπία  μας μύησε στη μοντέρνα, πολιτισμένη κοινωνία της μητρόπολης των ζώων και η δεύτερη θα μας ταξιδέψει στην μαγευτική Πολυνησία όπου θα γνωρίσουμε την 14η πριγκίπισσα της Disney, την περιπετειώδη Μοάνα.

Το σκηνοθετικό δίδυμο των Ρον Κλέμεντς και Τζον Μάσκερ (Αλαντίν, Η Μικρή Γοργόνα, Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος) ενώνουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων του 2016.

Η Βαϊάνα είναι η πέμπτη κατά σειρά πριγκίπισσα της Disney με καταγωγή εκτός Ευρώπης, μετά τη Μουλάν, την Ποκαχόντας, την Γιασμίν και την Τιάνα. Στις ακροάσεις για τον ρόλο της νεαρής Πολυνήσιας πριγκίπισσας συμμετείχαν χιλιάδες κορίτσια από όλον τον κόσμο, με νικήτρια την 14χρονη Χαβανέζα Αλίη Κραβάλο.

Σκηνοθέτες: Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ
Ηθοποιοί: Αλίη Κραβάλο, Ντουέιν "Ροκ" Τζόνσον, Άλαν Τούντικ


Μοάνα (2016)  Moana (2016)  
"Βαϊάνα" 
☆☆☆☆☆☆
Η Βαϊάνα είναι η νέα Πριγκίπισσα της Disney! Έρχεται από την Πολυνησία και με σκοπό να ολοκληρώσει την αναζήτηση των προγόνων της, βάζει πλώρη για ένα μυθικό νησί, διασχίζοντας τον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Σε αυτή την φανταστική περιπέτεια, συναντά και συνοδεύεται από τον ήρωά της, τον θρυλικό ημίθεο Μάουι.


Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Βαϊάνα (2016):
Δείτε το πρώτο τίζερ τρέιλερ της ταινίας Βαϊάνα (2016):
Μια πρώτη ματιά από τη Βαϊάνα (2016):