Πάντινγκτον (2014)Πάντινγκτον (2014) 

Πάντινγκτον (2014)


Paddington (2014)
"Πάντινγκτον"
★★★★★★★☆☆☆
Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Η ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια, όμως ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει η Νικόλ Κίντμαν είναι αρκετά τρομακτικός και ίσως δημιουργήσει στρες σε μικρότερα παιδιά. (95 λεπτά) (Ηλικία: 8+)
Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ
Ηθοποιοί: Χιού Μπόνβιλ, Σάλι Χόκινς, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Νικόλ Κίντμαν

Το Πάντινγκτον είναι μια ευχάριστη κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου βιβλίου του Μάικλ Μποντ, που συνεπαίρνει τα παιδιά σε μια διασκεδαστική περιπέτεια, ενώ ταυτόχρονα αγγίζει και βαθύτερα θέματα.

Τα βαθύτερα θέματα που πραγματεύεται αυτή η γοητευτική ταινία, ίσως και να χαθούν στα μικρότερα παιδιά, αλλά τα αβίαστα μαθήματα για την αξία των καλών τρόπων, της ευγένειας και της συμπόνιας δεν πρόκειται να πάνε χαμένα. Πρόκειται για μια τρυφερή ταινία για μικρά παιδιά, με αρκετά κωμικά στοιχεία που θα διασκεδάσουν τα μεγαλύτερα, μα και με αρκετή ψυχαγωγική αξία ακόμα και για τους ενήλικες.


Συνέχεια:

"Πάντινγκτον 2"
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Ο Πάντινγκτον βρίσκει ένα μοναδικό βιβλίο στο παλαιοπωλείο του κυρίου Γκρούμπερ, το οποίο επιθυμεί να δωρίσει στη θεία του τη Λούσι για τα 100ά γενέθλιά της. Ο ευγενικός αρκούδος εκτελεί διάφορες εργασίες για να μπορέσει να το αγοράσει, όμως κάποιος κλέβει το βιβλίο και εναπόκειται σε αυτόν και την οικογένεια Μπράουν να συλλάβουν τον κλέφτη. Περισσότερα...