Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (2016)

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (2016)

 

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (2016)
Η ταινία Μπάτε Σκύλοι Αλέστε, αν και πραγματεύεται τη ζωή χαριτωμένων κατοικίδιων ζώων, γίνεται πολλές φορές τρομακτική καθώς ζώα μιλούν για τη δολοφονία των ιδιοκτητών τους, υπάρχουν τρομακτικά φίδια και άλλα επικίνδυνα ζώα με άγρια ένστικτα και επιθετικές διαθέσεις.

Αν και τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά ενδέχεται να τρομάξουν, τα μεγαλύτερα μάλλον θα διασκεδάσουν με τις περιπέτειες τις παρέας των εύθυμων ζώων και θα βρουν θετικά μηνύματα για τη φιλία, την ομαδική εργασία, την επιμονή, και τη σημασία του να είσαι ανοιχτός σε νέες φιλίες και εμπειρίες.

Η ταινία διαθέτει ένα εξαιρετικό σάουντρακ που περιέχει κάποιες πιο ανάλαφρες διασκευές παλιών κομματιών μα κυρίως νέα κομμάτια σε τζαζ και κλασσικό ύφος, από τον Ελληνικής καταγωγής, Αλεξάντερ Ντεσπλά.

ΣκηνοθέτηςΚρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ
Ηθοποιοί: Λέικ Μπελ, Κέβιν Χαρτ, Έλλι Κέμπερ, Λούις Σι Κέι


Η Μυστική Ζωή των Κατοικιδίων (2016)The Secret Life of Pets (2016)
"Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" 
☆☆☆☆
Σε μια πολυκατοικία του Μανχάταν, η ζωή του Μαξ, ενός κατοικίδιου σκύλου αναστατώνεται, όταν η αφεντικίνα του φέρνει στο σπίτι τον Δούκα. Οι δύο σκύλοι θα πρέπει να βάλουν τις προσωπικές τους διαμάχες στην άκρη για να σώσουν τον κόσμο από ένα επιθετικό λευκό λαγουδάκι και τον στρατό του από εγκαταλελειμμένα ζώα. (87 λεπτά) (Ηλικία: 9+)


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (2016):