Το Βιβλίο της Ζούγκλας (1967)

Το Βιβλίο της Ζούγκλας (1967)

 
Μια κλασική παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων από την Disney, με θετικά μηνύματα για τη φιλία και τη δημιουργία οικογένειας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Η κλασική ιστορία του Κίπλινγκ παραμένει μια ζωντανή και συναρπαστική περιπέτεια η οποία μαζί με τον πανέμορφο σχεδιασμό στο χέρι και τα ευχάριστα τζαζ τραγούδια θα εντυπωσιάσει τα σύγχρονα παιδιά.

Όσο αφορά τη συνέχεια του 2003, οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Σιρ Χαν, ο επικίνδυνος τίγρης που εμφανίστηκε για λίγο στην αρχική ταινία, είναι μια απειλητική παρουσία καθ όλη τη διάρκεια του sequel με απίστευτα μάτια, δυσοίωνη φωνή και μια τρομακτική μουσική να τον συνοδεύει. Από την θετική πλευρά, η ταινία διαθέτει ευδιάθετα τραγούδια, αρκετά αστεία και σημαντικά μηνύματα για να ακούν τα παιδιά τους γονείς τους και να συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα.Παιδικές Ταινίες Disney Το Βιβλίο της ΖούγκλαςThe Jungle Book (1967)
"Το Βιβλίο της Ζούγκλας
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Μόγλης μεγαλώνει με τους λύκους στην ινδική ζούγκλα με τη βοήθεια της αρκούδας Μπαλού και του μαύρου πάνθηρα Μπαγκίρα, οι οποίοι δυσκολεύονται να τον πείσουν να αφήσει την αγαπημένη του ζούγκλα για χάρη του ανθρώπινου πολιτισμού. (78 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Σκηνοθέτης: Βόλφγκανγκ Ράιδερμαν
Ηθοποιοί: Φιλ Χάρις, Σεμπάστιαν Κάμποτ, Λούις Πρίμα, Μπρους Ράιδερμαν


Το Βιβλίο της Ζούγκλας 2The Jungle Book 2 (2003)
"Το Βιβλίο της Ζούγκλας 2" 
★★★★★★☆☆☆☆
Ο Μόγλης ζει πλέον με την ανθρώπινη του οικογένεια μα του λείπουν η ζούγκλα και οι παλιοί του φίλοι. Έτσι φεύγει από το χωριό αγνοώντας τον κίνδυνο στον οποίο εκτίθεται πηγαίνοντας πίσω στην άγρια φύση. (72 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Σκηνοθέτης: Στιβ Τρένμπερθ
Ηθοποιοί: Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ, Τζον Γκούντμαν, Μέι Γουίτμαν

Δείτε το trailer της ταινίας Το Βιβλίο της Ζούγκλας (1967):
Δείτε το trailer της ταινίας Το Βιβλίο της Ζούγκλας 2 (2003):