Οι 100 Καλύτερες Σειρές Κινουμένων Σχεδίων για Παιδιά

Οι 100 Καλύτερες Ψυχαγωγικές και Εκπαιδευτικές Σειρές για Παιδιά 

Οι 100 Καλύτερες Ψυχαγωγικές και Εκπαιδευτικές Σειρές για Παιδιά
Παιδικές σειρές, τηλεοπτικά και online εκπαιδευτικά προγράμματα από το 1960 μέχρι σήμερα. Βραβευμένα κινούμενα σχέδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου με την υπογραφή των μεγαλύτερων στούντιο όπως Disney Channel TV, Nickelodeon, Hanna-Barbera και Warner Bros.learn english online Ποκογιό1. Pocoyo (2005)
"Ποκογιό"   
★★★★★★★★★★
Μέρος της λίστας learn english online, προσφέρει σε μωρά και παιδιά προσχολικής ηλικίας τη δυνατότητα για εκμάθηση αγγλικών δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει αξίες όπως η φιλία, η υπομονή και η βοήθεια. Ο Ποκόγιο, ο Πάτο, η Έλλη, τα υπέροχα Σλίπι και Μπέιμπι Μπερντς σας περιμένουν στην πλατφόρμα του youtube. (7 λεπτά) (Ηλικία: 2+)


Παιδικές Σειρές Οι Σίμπσονς2. The Simpsons (1989)
"Η Οικογένεια Σίμπσονς"   
★★★★★★★★★★
Με 25 βραβεία Έμμυ, 22 βραβεία Άννι και ένα βραβείο Πιμπόντυ, η Οικογένεια Σίμπσονς είναι από τις μακροβιότερες και πλέον αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία της τηλεόρασης. (22 λεπτά) (Ηλικία: 12+)
Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου Οι Καλύτερες Άνιμε Σειρές για Παιδιά3. Avatar: The Last Airbender (2005)
"Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου 
★★★★★★★★★★
Ο δωδεκάχρονος Άανγκ και οι φίλοι του καλούνται να σώσουν τον κόσμο νικώντας τον Άρχοντα της Φωτιάς Οζάι, και να σταματήσουν τον φρικτό πόλεμο, που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια η Φυλή της Φωτιάς. Ο Ασιατικός μυστικισμός συναντά την επική φαντασία σε μία κορυφαία σειρά κινουμένων σχεδίων. (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 


Οι Καλύτερες Παιδικές Σειρές Οι περιπέτειες του Τεντέν4. The Adventures of Tintin (1991)
"Οι Περιπέτειες του Τεντέν"   
★★★★★★★★★★
Ο Τεντέν είναι ένας Βέλγος δημοσιογράφος, ο οποίος συνέχεια εμπλέκεται σε περίεργες και παράξενες περιπέτειες. Οι φίλοι και οι συνεργάτες του είναι οι ντετέκτιβς Ντυπόν και Ντιπόν, ο Καπετάνιος Χάντοκ, ο καθηγητής Τρύφων Τουρνεζόλ και ο πιστός του σκύλος Μιλού.(30 λεπτά) (Ηλικία: 9+)Disney Channel TV Παπιοπεριπέτειες5. DuckTales (1987)
"Παπιοπεριπέτειες"   
★★★★★★★★★★
Ο Σκρούτζ ΜακΝτακ, Ο Χιούη, ο Λιούη και ο Ντιούι σε υπέροχες περιπέτειες στο αγαπημένο cartoon series από τον Walt Disney. (22 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Παλιές Παιδικές Σειρές Οι Φλίντστοουνς6. The Flintstones (1960)
"Οι Φλίντστοουνς"   
★★★★★★★★★★
Οι κωμικές περιπέτειες δυο οικογενειών στη λίθινη εποχή. Το διάσημο καρτούν των Χάνα και Μπαρμπέρα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

7. PAW Patrol (2013)
★★★★★★★★★★
Ο Ryder οδηγεί την ομάδα Paw Patrol, σε αποστολές διάσωσης στην γη, τον αέρα και τη θάλασσα. Η ομάδα αποτελείται από τον Μάρσαλ, τον
Τσέης, τον Ράμπλ, τον Ρόκι, τον Ζούμα, τη Σκάι, και από τον δεύτερο κύκλο την Έβερεστ. (12
 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Παιδικές Σειρές Μάντεψε Πόσο Σ' αγαπώ8. Guess How Much I Love You (2012)
"Μάντεψε Πόσο Σ' αγαπώ"   
★★★★★★★★★★
Πανέμορφο ανιμέισον με γλυκά και ευγενικά μηνύματα. Μερικές φορές, όταν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ, ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο να περιγράψεις πόσο μεγάλα είναι τα αισθήματά σου. Όμως η αγάπη δεν είναι εύκολο να μετρηθεί! (11 λεπτά) (Ηλικία: 3+) Παιδικές Σειρές Η Λεγεώνα των Υπερηρώων9. Justice League (2001)
"Η Λεγεώνα των Υπερηρώων"   
★★★★★★★★★★
Επτά από τους σημαντικότερους Σούπερ Ήρωες της DC μαζί. Σούπερμαν, Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Γκριν Λάτερν, Σούπεργκερλ, Γκρινάροου και Χοκ. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων για μεγαλύτερα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. (30 λεπτά) (Ηλικία: 10+)Παιδικές Σειρές Μπάτμαν Παιδικό10. Batman: The Animated Series (1992)
"Μπάτμαν"   
★★★★★★★★★★
Ο Σκοτεινός Ιππότης μάχεται το έγκλημα στη Γκόθαμ Σίτι με την βοήθεια του Ρόμπιν και της Μπάτγκερλ. (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+)

11. Little Einsteins (2005) 
"Οι Μικροί Αϊνστάιν"    
★★★★★★★★★★
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας από την Disney. Οι τέχνες όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός και ιδιαίτερα η κλασική μουσική δημιουργούν ένα πολύχρωμο σκηνικό για τις περιπέτειες των τεσσάρων ταλαντούχων φίλων. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, τα μουσικά όργανα και την αξία της συνεργασίας καθώς βοηθούν διαδραστικά τους ήρωες να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους. (23 λεπτά) (Ηλικία: 2+)

Παλιά Κινούμενα Σχέδια Ο Ροζ Πάνθηρας12. The Pink Panther Show (1969)
"Το Σόου του Ροζ Πάνθηρα"   
★★★★★★★★★★
Ο Ροζ Πάνθηρας είναι ένας ηρωικός, ηθικός αίλουρος με ροζ γούνα και τρόπους Άγγλου αριστοκράτη. (90 λεπτά) (Ηλικία: 5+)


Κουνγκ Φου Πάντα: Η Σειρά13. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness (2011)  
"Κουνγκ Φου Πάντα: Η Σειρά"   
★★★★★★★★★★
Η τηλεοπτική σειρά από τη σειρά ταινιών Κουνγκ Φου Πάντα μας αφηγείται τις ασταμάτητες περιπέτειες του πάντα Πο καθώς εκπαιδεύεται, προστατεύει,  μάχεται, διδάσκει, μαθαίνει, σκοντάφτει, μιλάει υπερβολικά και κυκλοφορεί ως ο νεότερος ήρωας στην Κοιλάδα της Ειρήνης! (22 λεπτά) (Ηλικία: 4+)Παλίες Παιδικές Σειρές Η Οδύσσεια του Διαστήματος14. Ulysse 31 (1981)
"Η Οδύσσεια του Διαστήματος"   
★★★★★★★★★☆
Αγαπημένα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80, που αφηγούνται τις περιπέτειες του Οδυσσέα του 31πρώτου αιώνα, διάσημου εξερευνητή και πιλότου του διαστήματος καθώς προσπαθεί να γυρίσει πίσω στη Γη και στην αγαπημένη γυναίκα του. (25 λεπτά) (Ηλικία: 10+) Παιδικές Σειρές για Κορίτσια Κάντι Κάντι 15. Kyandi Kyandi (1975) 
"Κάντι Κάντι"   
★★★★★★★★★☆
Σειρά Μάνγκα και κινουμένων σχεδίων 115 επεισοδίων ιαπωνικής παραγωγής. Η Κάντι Γουάιτ Άρντλεϋ μεγάλωσε σ´ένα ορφανοτροφείο, το σπίτι Πόνυ, κοντά στη λίμνη Μίσιγκαν των Η.Π.Α. στις αρχές του 20ου αιώνα. (15 λεπτά) (Ηλικία: 6+)  
Παιδικές Σειρές για Κορίτσια Σέιλορ Μουν16. Bishôjo senshi Sêrâ Mûn (1992)
"Σέιλορ Μουν"   
★★★★★★★★★☆
Το Σέιλορ Μουν αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα έργα στην εξέλιξη του σύγχρονου σχεδίου και του σεναρίου των μάνγκα και έκανε δημοφιλές το είδος των μάνγκα με ομάδες κοριτσιών με μαγικές ιδιότητες. Η σειρά Σέιλορ Μουν μετατράπηκε σε αρχέτυπο για πολλές άλλες μελλοντικές σειρές του είδους. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

"Πέππα, το Γουρουνάκι"   
★★★★★★★★★☆ 
Η γουρουνοοικογένεια της Πέππα ζει σε μία κοινωνία ζώων. Ελέφαντες, ζέβρες λύκοι, αλεπούδες αλλά και προβατάκια, κούνελοι, ζέβρες, πόνι, γαϊδουράκια, σκύλοι και γάτες περιτριγυρίζουν την οικογένεια και είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. (5 λεπτά) (Ηλικία: 2+) Παιδικές Σειρές Ντακ Ντότζερς18. Duck Dodgers (2003)
"Ντακ Ντότζερς"   
★★★★★★★★★☆
Κωμική σειρά παιδικής επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή το alter ego του Daffy Duck. Σε αυτά retro κινούμενα σχέδια, Ο Ντακ Ρότζερς είναι καπετάνιος του διαστήματος που διαθέτει θέληση μα όχι και ικανότητες. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)19. The Charlie Brown and Snoopy Show (1983) 
 "Τσάρλι Μπράουν και Σνούπι 
★★★★★★★★★☆
Ξεκαρδιστικές αλλά και συγκινητικές ταυτόχρονα, οι ιστορίες του Σνούπι, του Τσάρλι Μπράουν και της υπόλοιπης παρέας των Πίνατς. Παλιά και αγαπημένα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80. (23 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Παλιές Παιδικές Σειρές Σάντιμπελ20. Hello! Sandy Bell (1981)
"Σάντιμπελ"   
★★★★★★★★☆☆ 
 Η γλυκιά η Σάντι ζει με τον πατέρα της στη Σκωτία και περνάει τον χρόνο της παίζοντας με τον πιστό της φίλο Όλιβερ και τους φίλους της. Κινούμενα σχέδια Ιαπωνικής παραγωγής. (24 λεπτά) (Ηλικία: 9+)
Παιδικές Σειρές Τα Στρουμφάκια21. Smurfs (1981)
"Τα Στρουμφάκια"   
★★★★★★★★☆☆
Μικρά γαλάζια πλάσματα ζουν στο Στρουμφοχωριό μέσα στο δάσος. Ανάμεσα τους αγαπημένοι παιδικοί ήρωες όπως ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Ξεφτέρης, ο Γκρινιάρης, ο Μελένιος και ο Λιχούδης. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 
22. Pinky and the Brain (1995)
"Ο Πίνκι και ο Μπρέϊν"   
★★★★★★★★☆☆ 
Τι θα κάνουμε απόψε Μπρέιν;
Ό,τι κάνουμε κάθε βράδυ Πίνκι. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τον κόσμο. Μια πανέξυπνη σειρά της Γουόρνερ Μπρος. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Παιδικές Σειρές Το Μάππετ Σόου
23. The Muppet Show (1976)
"Το Μάππετ Σώου"   
★★★★★★★★
Το περιοδικό Time χαρακτήρισε Το Μάπετ Σώου ως "το πιο δημοφιλές ψυχαγωγικό πρόγραμμα στη γη". Ξεκαρδιστικό και ευφυές διασκεδάζει εξίσου μικρούς και μεγάλους. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+) Περισσότερα...Παλιές Παιδικές Σειρές Καμπαμαρού24. Igano Kabamaru (1983)
"Καμπαμαρού"   
★★★★★★★★
Ο Καμπαμαρού είναι ένας νίντζα, ο οποίος, όταν πεθαίνει ο παππούς του Σάιζο, πηγαίνει στο Τόκιο να ζήσει με την γιαγιά του. (96 λεπτά) (Ηλικία: 11+)

Disney Channel TV Σοφία η Πριγκίπισσα25. Sofia, the First (2013)
"Σοφία, η Πριγκίπισσα"   
★★★★★☆☆ 
Άλλη μία παραγωγή της Disney Channel Tv. Προμηθευτείτε το DVD της Σοφίας στα Αγγλικά, μετατρέποντας έτσι την ώρα της τηλεόρασης σε δωρεάν μαθήματα αγγλικών. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
26. Pokémon (1998)
"Πόκεμον"  
★★★★★★★★☆☆ 
Ο Ας Κέτσαμ είναι ένας δεκάχρονος εκπαιδευτής από την πόλη Πάλετ, που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με σκοπό να γίνει ο Αφέντης των Πόκεμον. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Παιδικές Σειρές Σέσαμι Στριτ27. Sesame Street (1969)
"Σέσαμι Στριτ"   
★★★★★★★★
Το Sesame Street χτίστηκε γύρω από μία καινοτόμα διορατικότητα: ότι αν μπορείς να κρατήσεις την προσοχή των παιδιών, μπορείς και να τα εκπαιδεύσεις

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/features/notes/article/174845/sesame-street-40-hronia-gia-ekatommyria-paidika-hamogela.html
Πηγή: www.in2life.gr
Άκρως εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά δημοτικού. Τα παιδιά μαθαίνουν αριθμούς, έννοιες και αγγλικά. Το Sesame Street χτίστηκε γύρω από μία καινοτόμα διορατικότητα: ότι αν μπορείς να κρατήσεις την προσοχή των παιδιών, μπορείς και να τα εκπαιδεύσεις.
(60 λεπτά) (Ηλικία: 3+)


28. The Jetsons (1962)
"Οι Τζέτσονς"   
★★★★★★★★
Η αγαπημένη φουτουριστική οικογένεια της Hanna-Barbera. Retro γραφικά και το συναρπαστικό μέλλον όπως το φαντάστηκαν οι δημιουργοί της σειράς πριν από 50 χρόνια. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Οι Καλύτερες Άνιμε Σειρές για Παιδιά Άβαταρ: Ο Θρύλος της Κόρρα29. The Legend of Korra (2012)
"Άβαταρ: Ο Θρύλος της Κόρρα"   
★★★★★★★★
Η 17χρονη Άβαταρ Κόρρα μάχεται για να κρατήσει τη Δημοκρατική Πόλη ασφαλή από τις δυνάμεις του κακού τόσο στον φυσικό όσο και στον πνευματικό κόσμο. Μια δυνατή ηρωίδα και πλούσια θετικά μηνύματα δημιουργούν μια εξαιρετική σειρά φαντασίας. (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+) Παιδικές Σειρές Μπεν και Χόλι30. Ben and Holly (2009)
"Μπεν και Χόλι"   
★★★★★★★★
Η Χόλι είναι μια πριγκίπισσα νεράιδα και ο Μπεν ένα ξωτικό. Η σειρά ακολουθεί τη φιλία τους στο μαγικό βασίλειο των ξωτικών και των νεράιδων. Η σειρά αποτελείται από 63 επεισόδια, μεταξύ των οποίων τα αγαπημένα "Πικ-Νικ στη Σελήνη", "Το Πάρτυ", "Το Ρομπότ", "Το Χιόνι" και το "Εργοστάσιο των Ξωτικών", "Επίσκεψη στο Κάστρο των Καλεντούλα", "Το υποβρύχιο των Ξωτικών" και "Τα Χριστούγεννα".(11 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Disney Channel TV Η Μικρή Γιατρός
31. Doc McStuffins (2012)
"Η Μικρή Γιατρός"   
★★★★★★★★
Μια παραγωγή της Disney Channel TV, για ένα εξάχρονο κοριτσάκι που επικοινωνεί με λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια. Η Μικρή Γιατρός θεραπεύει με προσοχή τα ζωάκια της και ενθαρρύνει τη φιλία. (11 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Παιδικές Σειρές Ο Εκπληκτικός Κόσμος του Γκάμπολ32. The Amazing World of Gumball (2011)
"Ο Εκπληκτικός Κόσμος του Γκάμπολ"   
★★★★★★★★
Ακολουθούμε τον Γκάμπολ Ουότερσον και την οικογένειά του σε αστείες και τρελές περιπέτειες. (11 λεπτά) (Ηλικία: 8+) 

Παιδικές Σειρές Το Εργαστήριο του Ντέξτερ33. Dexter's Laboratory (1996)
"Το Εργαστήριο του Ντέξτερ"   
★★★★★★★★
Ένα ιδιοφυές μικροσκοπικό αγόρι με κόκκινα μαλλιά, ζει με τη μαμά, το μπαμπά και την ενοχλητική αδελφή του Ντι Ντι. Στο δωμάτιό του κρύβει ένα ολόκληρο εργαστήριο με χρονομηχανές, μυστικές φόρμουλες και τρομακτικά πλάσματα από άλλους πλανήτες. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+) Μπαμπλ Γκάμπις34. Bubble Guppies (2011)
"Μπαμπλ Γκάμπις"   
★★★★★★★★
Χαρούμενη εκπαιδευτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μέρος του προγράμματος learn english, οι φανταστικοί χαρακτήρες παραδίδουν αγγλικά μαθήματα. (23 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Παιδικές Σειρές Νταγκ35. Doug (1991)
"Νταγκ"   
★★★★★★★★
2 βραβεία EMMY, 2 Young Artist Awards, και 2 Κids Choice Awards. Ο Νταγκ είναι σίγουρος ότι τα πλήθη θα τον αποθεώνουν όταν θα είναι πια ένας διάσημος ροκ σταρ, ένας μεγάλος σκηνοθέτης, ένας γενναίος πιλότος, ένας ιδιοφυής βιολονίστας ή ένας πρωτοπόρος αστροναύτης! (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+) Παλίες Παιδικές Σειρές Οι Θάνερκατς36. Thundercats (1985)
"Οι Θάνερκατς"   
★★★★★★★★
Οι Θάντερκατς είναι μία ομάδα ανθρωποειδών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά από τον πλανήτη της Θαντέρα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Παιδικές Σειρές Τζακ ο Σαμουράι 37. Samurai Jack (2001)
"Τζακ ο Σαμουράι"   
★★★★★★★★
Ο πατέρας του και Αυτοκράτορας της καταραμένης αυτής χώρας τον στέλνει στο χρόνο στο πλευρό σοφών Σαμουράι ώστε να διδαχθεί τα μυστικά & τις πολεμικές τους τέχνες και να γλιτώσει μια για πάντα την πατρίδα του από το σατανικό δαίμονα Ακού. (25 λεπτά) (Ηλικία: 9+)"Τόμας, το Τρενάκι"   
★★★★★★★★
Ο Τόμας είναι ένα μικρό χαρούμενο τρενάκι, πολύ περήφανο, που επιτέλους έχει τη δική του σιδηροδρομική γραμμή. Κάνει παρέα με τα άλλα τρένα και πάντα είναι πρόθυμο να τα βοηθήσει και να λύσει όλα τους τα προβλήματα. (9 λεπτά) (Ηλικία: 3+)Παιδικές Σειρές για παιδιά ΔημοτικούΤο Διάλειμμα 39. Recess (1997)
"Το Διάλειμμα"   
★★★★★★★★
Τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, παραγωγής των στούντιο Disney. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις σχολικές περιπέτειες μίας παρέας μαθητών, του Τι Τζέι και των φίλων του Βινς, Σπινέλι, Γκρέτσεν, Μάικυ και Γκας. (15 λεπτά) (Ηλικία: 7+)40. Justin Time (2011)
"Τζάστιν Τάιμ"   
★★★★★★★★
Τα μικρότερα παιδιά ακολουθούν τις φανταστικές περιπέτειες του απίθανου Τζάστιν, όπου μαζί με τους καλύτερους του φίλους, την πανέξυπνη Όλιβ και τον πάντα εύθυμο Σκούϊτζι μαθαίνουν για τις επιστήμες και την παγκόσμια ιστορία. (22 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 41. Zack and Quack (2011)
"Ζακ και Κουάκ"   
★★★★★★★★
Ο 7χρονος Zack, ο καλύτερος του φίλος μια μπλε πάπια που την λένε Quack, και η δημιουργική Κίρα, ζουν απίθανες περιπέτειες μέσα στον ανεξάντλητο κόσμο ενός βιβλίου pop-up. (11 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Παιδικές Σειρές για παιδιά Δημοτικού Φινέας και Φερμπ 42. Phineas and Ferb (2007)
"Φινέας και Φερμπ" 
★★★★★★★★
Τα παιδιά διασκεδάζουν με τους δύο ευρηματικούς χαρακτήρες της Disney. (22 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Παλιές Παιδικές Σειρές Χάιντι, το Κορίτσι των Άλπεων43. Arupusu no shôjo Haiji (1974)
"Χάιντι, το Κορίτσι των Άλπεων"   
★★★★★★★★
Τα παιδικά χρόνια ενός ορφανού κοριτσιού που μεγαλώνει στις ελβετικές Άλπεις μαζί με τον κτηνοτρόφο παππού της, σκορπώντας τη χαρά και την αισιοδοξία σε όσους βρίσκονται γύρω της. (28 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Παιδικές Σειρές Η Ώρα της Περιπέτειας με τον Φιν και τον Τζέικ44. Adventure Time with Finn & Jake (2010)
"Η Ώρα της Περιπέτειας με τον Φιν και τον Τζέικ"   
★★★★★★★★
Πολυβραβευμένη παιδική σειρά επιστημονική φαντασίας. Η τηλεόραση για μεγαλύτερα παιδιά στα καλύτερά της. (11 λεπτά) (Ηλικία: 10+)
"Χούπλακιντζ"   
★★★★★★★
Μία χαρούμενη σειρά όπου μωρά και παιδιά μαθαίνουν δωρεάν αγγλικά. Προσφέρει κλασσικά παιδικά τραγούδια και νανουρίσματα καθώς και ξεχωριστή ενότητα με εκπαιδευτικά προγράμματα παραδίδοντας τα πρώτα μαθήματα αγγλικών για να μπαίνουν από νωρίς οι βάσεις για το ielts. Βρείτε τα αγαπημένα σας κινούμενα σχέδια online στο Youtube (3 λεπτά) (Ηλικία: 2+) 
46. Digimon (1999)
"Ντίτζιμον"   
★★★★★★★
Επτά παιδιά από την Ιαπωνία πέφτουν σε μια εναλλακτική διάσταση που ονομάζεται Digital World, και ενώνουν τις δυνάμεις τους με ισχυρά ψηφιακά τέρατα που ονομάζονται Digimon.(24 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Καταδίωξη στον Κυβερνοχώρο47. Cyberchase (2002)
"Καταδίωξη στον Κυβερνοχώρο"   
★★★★★★★
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού και προσχολικής ηλικίας. Τρεις φίλοι πρέπει να σώσουν τον Κυβερνοχώρο από τον Κακό Χάκερ, χρησιμοποιώντας στρατηγική και μαθηματικά. Αν βρείτε το  DVD στα αγγλικά τα παιδιά σας θα ωφεληθούν και από τα μαθήματα αγγλικών.  (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)learn english online Ο Κόσμος των Λέξεων48. Word World (2007)
"Ο Κόσμος των Λέξεων"   
★★★★★★★
Άλλη μία συμμετοχή στην λίστα learn english online. Τα παιδιά μαθαίνουν δωρεάν αγγλικά μέσα από χαρακτήρες σχηματισμένους από την αγγλική τους λέξη. (28 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
"Η Μικρή Πριγκίπισσα  
★★★★★★★
Χαριτωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας learn english online. Διατίθεται δωρεάν μέσω youtube. Τα παιδιά παίρνουν μαθήματα αγγλικών και τρόπων από πανέμορφους χαρακτήρες. (10 λεπτά) (Ηλικία: 5+) 
Παιδικές Σειρές Ρούπερτ το Αρκουδάκι50. Rupert (1991) 
"Ρούπερτ Το Αρκουδάκι"   
★★★★★★★
Οι περιπέτειες του έξυπνου, πολυμήχανου, γενναίου Ρούπερτ που καταλήγει άθελα του σε μακρινά μυστηριώδη μέρη, μα στο τέλος καταφέρνει να επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι του στο Nutwood. Τα DVD και τα βιβλία της σειράς αποτελούν υπέροχα δώρα για παιδιά. (24 λεπτά) (Ηλικία: 5+) Παλιές Παιδικές Σειρές Το Σόου του Γιόγκι Μπέαρ51. The Yogi Bear Show (1961)
"Το Σώου του Γιόγκι Μπέαρ"   
★★★★★★★
Ο Γιόγκι Μπέαρ χαρακτηρίζεται από δύο πράγματα: καταρχήν, είναι «πιο έξυπνος από την μέση αρκούδα» και δεύτερον, έχει εμμονή με τα καλάθια του «πικ-νίκ». Ένα ακόμα συμπαθέστατο καρτούν της Hanna-Barbera. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)Παιδικές Σειρές Προσχολικής Ηλικίας Τσάρλυ και Λόλα 52. Charlie and Lola (2005)
"Τσάρλυ και Λόλα"   
★★★★★★★
Όμορφο, έξυπνο και γλυκό καρτούν στο οποίο δυο αδέρφια δοκιμάζουν νέα πράγματα και δίνουν το καλό παράδειγμα στους μικρούς θεατές. (22 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
53. The New Adventures of Winnie the Pooh (1988)
"Γουίνι Το Αρκουδάκι σε Νέες Περιπέτειες"   
★★★★★★★
O Γουίνι, ο Τίγρης, το Γουρουνάκι, ο Λαγός και όλοι οι αξιαγάπητοι χαρακτήρες του Δάσους των Γαλάζιων Ονείρων σάς προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τους όμορφες ιστορίες για τη φιλία. (20 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
54. Babar (1989)
"Μπαμπάρ"   
★★★★★★★
Οι περιπέτειες του Βασιλιά των ελεφάντων, της οικογένειας του και των φίλων του. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)

"Πάντινγκτον Το Αρκουδάκι"   
★★★★★★★
Ο Πάντινγκτον, το Αρκουδάκι, μόλις έχει φτάσει στο Λονδίνο από το Σκοτεινό Περού, όταν συναντά για πρώτη φορά την οικογένεια Μπράουν. Από τότε οι ζωές τους δε θα είναι ποτέ πια οι ίδιες. (23 λεπτά) (Ηλικία: 2+)
"Γουάλας και Γκρόμιτ: Ο Κόσμος των Εφευρέσεων"   
★★★★★★★
Ένα από τα πιο έξυπνα εκπαιδευτικά προγράμματα αφηγείται τις περιπέτειες του τρελο-εφευρέτη Γουάλας και του σκύλου του Γκρόμιτ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+) 

Παλίες Παιδικές ΣειρέςΗ Οικογένεια Άνταμς57. The Addams Family (1973) 
"Η Οικογένεια Άνταμς"   
★★★★★★★
Μαύρη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για μεγαλύτερα παιδιά που ακολουθεί μια ασυνήθιστη οικογένεια. (30 λεπτά) (Ηλικία: 13+)

learn english online Μάρθα Το Σκυλάκι που Μιλά58. Martha Speaks (2008)
"Μάρθα Το Σκυλάκι που Μιλά"   
★★★★★★★
Η Μάρθα είναι ένας σκύλος που μιλά και μαθαίνει στα παιδιά καλούς τρόπους και παραδίδει μαθήματα αγγλικών. Η σειρά είναι βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία αγγλικών και μία ακόμα προσθήκη στη λίστα του learn english online προγράμματος. Μία σειρά που μπορεί να χρησιμοποιήθει ακόμα και από φροντιστήριο ξένων γλωσσών. (28 λεπτά) (Ηλικία: 4+) 

 
Μπαζ Λαϊτγίαρ της Αστρικής Διοίκησης59. Buzz Lightyear of Star Command (2000)
"Μπαζ Λαϊτγίαρ της Αστρικής Διοίκησης"   
★★★★★★★
Disney και Pixar ενώνουν ξανά τις δυνάμεις του στις τηλεοπτικές περιπέτειες του αγαπημένου Μπαζ από την Ιστορία των Παιχνιδιών. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

60. Scooby-Doo! (2010)
"Σκούμπι Ντου! Ιστορίες Μυστηρίου"   
★★★★★★★
Ο Σκούμπι και η παρέα του, αποτελούμενη από τον Φρέντι Τζόουνς, τη Δάφνη Μπλέικ, τη Βέλμα Ντίνκλι και τον Σάγκι Ρότζερς, ταξιδεύουν στον κόσμο. Κάθε μέρος που επισκέπτονται είναι στοιχειωμένο από ένα τέρας ή φάντασμα, πίσω από το οποίο κρύβεται πάντα κάποιος άνθρωπος (23 λεπτά) (Ηλικία: 8+)61. Max & Ruby (2002)
"Μαξ & Ρούμπι"    
★★★★★★★
Η σειρά βασίζεται στις παιδικές ιστορίες της Rosemary Wells όπου τα δύο αξιαγάπητα αδέλφια η Ρούμπι και ο Μαξ ανακαλύπτουν τον κόσμο και ζουν μικρές καθημερινές περιπέτειες. (24 λεπτά) (Ηλικία: 2+)
Παλιές Παιδικές Σειρές Οι Περιπέτειες των Γκάμι Μπέαρς62. Adventures of the Gummi Bears (1985)
"Οι Περιπέτειες των Γκάμι Μπέαρς"   
★★★★★★★
Κάποτε τα γενναία αρκουδάκια Gummi ανήκαν σε ένα σπουδαίο πολιτισμό που χάθηκε και τώρα βρίσκονται διασκορπισμένα στον
κόσμο. Με τη βοήθεια του σοφού βιβλίου των Gummi σιγά-σιγά ξεκλειδώνουν τα μυστικά του παρελθόντος τους και ανακαλύπτουν
τη μαγεία που ξεχάστηκε στο πέρασμα του χρόνου! Από την
Disney channel tv. (22 λεπτά) (Ηλικία: 6+)

Παιδικές Σειρές για παιδιά Δημοτικού Ανιμάνιακς
63. Animaniacs (1993)
"Ανιμάνιακς"   
★★★★★★★
Διασκεδαστικό καρτούν για μικρούς και μεγάλους με χαρακτήρες της Warner Brothers. (21 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
"Αλαντίν"   
★★★★★★★
Ο Αλαντίν, η πριγκίπισσα Τζασμίν, ο Αμπού, το Τζίνι και το μαγικό χαλί σε μια  παραγωγή κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '90 από την Disney για την τηλεόραση. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Παλίες Παιδικές Σειρές Τα Χελωνονιντζάκια65. Teenage Mutant Ninja Turtles (1987)
"Τα Χελωνονιντζάκια"   
★★★★★★★
Μια φανταστική ομάδα τεσσάρων μεταλλαγμένων χελωνών, οι οποίες προπονούνται από έναν ανθρωπόμορφο αρουραίο, τον Δάσκαλο Σπλίντερ, στην ιαπωνική πολεμική τέχνη ninjutsu. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Οι Περιπέτειες των Τάινι Τουνς66. Tiny Toon Adventures (1990)
"Οι Περιπέτειες των Τάινι Τουνς"   
★★★★★★★
Οι περιπέτειες μιας νέας γενιάς χαρακτήρων των Λούνεϊ Τουνς της Γουόρνερ Μπρος. (22 λεπτά) (Ηλικία: 7+) 

Τρελές Κούρσες67. Wacky Races (1968)
"Τρελές Κούρσες"    
★★★★★★★
11 παλαβά αυτοσχέδια οχήματα με 11 αντίστοιχα παλαβά πληρώματα, κάνουν αγώνες μεταξύ τους σε διάφορες περιοχές της βόρειας Αμερικής. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+) 
Σειρές για παιδιά προσχολικής ηλικίας Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ68. Jake and the Never Land Pirates (2011)
"Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ 
★★★★★★★
Άλλη μία παραγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας της Disney Channel Tv που ανήκει στο πρόγραμμα learn english. Προμηθευτείτε το DVD στην αυθεντική έκδοση και τα παιδιά θα κάνουν τα πιο διασκεδαστικά ιδιαίτερα αγγλικών. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)μαθήματα αγγλικών Οι Μπάκγιαρντιγκανς69. The Backyardigans (2004)
"Οι Μπάκγιαρντιγκανς"    
★★★★★★★
Παραγωγή του Νick Jr.'s, τμήματος του Nickelodeon που εξειδικεύεται σε προσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Εκπαιδευτικές μουσικές περιπέτειες πέντε φίλων.(25 λεπτά) (Ηλικία: 2+)
Κάπτεν Πλάνετ70. Captain Planet and the Planeteers (1990)
"Κάπτεν Πλάνετ"    
★★★★★★★
Πέντε έφηβοι μετατρέπονται σε πλανητομαχητές και ενθαρρύνουν περιβαλλοντολογική συνείδηση στα παιδιά, και σώζουν την Γη από οικολογικές καταστροφές με την βοήθεια του υπερήρωα Κάπτεν Πλάνετ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+) Η Γειτονιά του Ντάνιελ Τίγρη71. Daniel Tiger's Neighborhood (2012)
"Η Γειτονιά του Ντάνιελ Τίγρη"   
★★★★★★★
Η συνέχεια της Γειτονιάς του Κ. Ρότζερ μπαίνει στη λίστα του learn english online προγράμματος. Μία σειρά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από φροντιστήριο ξένων γλωσσών. (11 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Ο Περίεργος Τζώρτζ72. Curious George (2006)
"Ο Περίεργος Τζορτζ"   
★★★★★★★
Κινούμενα σχέδια με τις περιπέτειες ενός άτακτου πιθήκου που τον λένε Τζόρτζ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)

Αστυνόμος Σαϊνης73. Inspector Gadget (1983)
"Αστυνόμος Σαϊνης"   
★★★★★★★
Ένας αδέξιος και αφελής βιονικός άνθρωπος πασχίζει να σώσει τον κόσμο καθώς η ανιψιά του και ο σκύλος της σώζουν τελικά την κατάσταση. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Η Ζωή μου Ως Έφηβο Ρομπότ74. My Life as a Teenage Robot (2003)
"Η Ζωή μου Ως Έφηβο Ρομπότ"   
★★★★★★★
Οι περιπέτειες της Jenny Wakeman, ενός ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την Γη και έχει αναπτύξει πάθος για εφηβικές δραστηριότητες. (24 λεπτά) (Ηλικία: 8+)
75. Dinosaur Train (2009)
"Τρένο Δεινοσαύρων"   
★★★★★★★☆☆
Στη βραβευμένη σειρά κινουμένων σχεδίων ακολουθούμε τις περιπέτειες του μικρού τυραννόσαυρου Μπάντι και της υιοθετημένης οικογενειάς του, καθώς επισκέπτονται την Τριασική, την Ιουρασική και την Κρητιδική περίοδο χάρη σε ένα τρένο - χρονομηχανή. (28 λεπτά) (Ηλικία: 3+) Άρθουρ76. Arthur (1996)
"Άρθουρ 
★★★★★★★
Κεφάτες παιδικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον χαριτωμένο μυρμηγκοφάγο. Ο Άρθουρ και η παρέα του παρουσιάζουν με διασκεδαστικό και διδακτικό τρόπο τις καθημερινές καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά.(30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Παλιές Παιδικές Σειρές Τσιπ και Ντέιλ Περιπέτειες Διάσωσης77. Chip 'n' Dale Rescue Rangers (1989)
"Τσιπ και Ντέιλ Περιπέτειες Διάσωσης"   
★★★★★★★
Κινούμενα σχέδια με τα γνωστά κατεργάρικα σκιουράκια των studio του Walt Disney. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Δωρεάν Αγγλικα  Οι Οκτωναύτες78. The Octonauts (2010)
"Οι Οκτωναύτες"   
★★★★★★★
Από το πρόγραμμα learn english, οι Οκτωναύτες παραδίδουν μαθήματα αγγλικών με κάθε νέα τους περιπέτεια. Τα παιδιά έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του πτυχίου lower με κάθε επεισόδιο. (11 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Χέι Άρνολντ
79. Hey Arnold! (1996)
"Χέι Άρνολντ"   
★★★★★★★
Η καθημερινότητα ενός τετράχρονου σε μια πόλη που θυμίζει το Μπρούκλιν της Νέα Υόρκης. Ζει μαζί με τους παππούδες του και συναντά γείτονες και φίλους. (15 λεπτά) (Ηλικία: 5+) 
Πάουερ Παφ Γκερλς: Τα Δυνατά Κορίτσια80. The Powerpuff Girls (1998)
"Πάουερ Παφ Γκερλς: Τα Δυνατά Κορίτσια"   
★★★★★★★
Κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 90 όπου τρεις μικρές σούπερ ηρωίδες σώζουν τον κόσμο από τέρατα και υποψήφιους κατακτητές. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
Ομάδα Ουμιζούμι

81. Team Umizoomi (2010)
"Ομάδα Ουμιζούμι"   
★★★★★★★☆☆☆
 Η ομάδα Ουμιζούμι αποτελείται από την εξάχρονη Μίλι, τον οκτάχρονο αδερφό της Τζέο και το ρομπότ τους τον Μποτ καθώς χρησιμοποιούν μαθηματικά για να επιλύσουν προβλήματα. (24 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Οικογένεια Θορνμπέρι82. The Wild Thornberrys (1998)
"Οικογένεια Θορνμπέρι"   
★★★★★★★☆☆☆
H οικογένεια Θορνμπέρι ταξιδεύει στην Αφρική με ένα πλήρως εξοπλισμένο όχημα. Η κόρη τους έχει ένα κρυφό χάρισμα: να μιλάει με τα ζώα.(30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
 83. Foster's Home for Imaginary Friends (2004)
"Το Σπίτι Φανταστικών Φίλων της Μαντάμ Φόστερ"   
★★★★★★★☆☆☆
Όταν ο 8χρονος Μακ ξεπέρασε πλέον τον φανταστικό του φίλο τον Μπλου, η μητέρα πήγε τον φανταστικό ήρωα στο Σπίτι Φανταστικών Φίλων της Μαντάμ Φόστερ, ώστε να υιοθετηθεί από ένα καινούριο παιδάκι. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)
 84. Danny Phantom (2004)
"Ντάνι Φάντομ"   
★★★★★★★☆☆☆
Ο 14χρονος Ντάνι αποκτά δυνάμεις φαντάσματος και σώζει τον κόσμο. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+)

85. Dennis the Menace (1986)
"Ντένις Ο Τρομερός"   
★★★★★★★☆☆☆
Ο ξανθός μπόμπιρας κάνει τη μια σκανταλιά πίσω πίσω από την άλλη στο κλασσικό και αγαπημένο καρτούν από την δεκαετία του 80. Θύμα του, ο γείτονάς του, ο ηλικιωμένος Κύριος Γουίλσον. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+) 
Σιλβέστερ και Τουίτι Ιστορίες Μυστηρίου86. The Sylvester & Tweety Mysteries (1995)
"Σιλβέστερ και Τουίτι Ιστορίες Μυστηρίου"   
★★★★★★★☆☆☆ 
Ο Σιλβέστερ και ο Τουίτι εξετάζουν σκοτεινές ιστορίες μυστηρίου και τις εξιχνιάζουν μοναδικό και επεισοδιακό τρόπο. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)

Ντάσταρντλι και Μάτλει87. Dastardly and Muttley in Their Flying Machines (1969)
"Ντάσταρντλι και Μάτλει"   
★★★★★★★☆☆☆
Σε αυτή τη δημοφιλή μετεξέλιξη του Τρελές Κούρσες, ο Ντικ Ντάσταρντλι και ο σκύλος και συμπιλότος του Μάτλει, πετάνε με ένα ιπτάμενο μαχητικό αεροπλάνο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
88. The Perils of Penelope Pitstop (1969)
"Οι περιπέτειες της Πηνελόπης Πίτστοπ"   
★★★★★★★☆☆☆ 
Η Πηνελόπη Πίτστοπ βρίσκεται σε κίνδυνο μα στο πάντα στο τέλος καταφέρνει να ξεφύγει από τους κακούς που την κυνηγούν. Άλλο ένα spin-off των Wacky Races των στούντιο Χάνα Μπάρμπερα. (30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
89. Astro Boy (2003)
"Άστρο Μπόι"   
★★★★★★★☆☆☆
Ο νεαρός σούπερ ήρωας είναι ένα ρομπότ με υπερφυσικές δυνάμεις. (30 λεπτά) (Ηλικία: 7+)

Τιν Τάιτανς90. Teen Titans (2003)
"Τιν Τάιτανς"   
★★★★★★★☆☆☆ 
Έφηβοι Υπερήρωες της DC ενώνουν τις δυνάμεις τους σε παραγωγή Γουόρνερ. (30 λεπτά) (Ηλικία: 8+)

★★★★★★☆☆☆☆ 
Σε αυτό το δημιουργικό animation, ένα κορίτσι και ο καλύτερος της φίλος, ένας μικρός δεινόσαυρος, παρασύρουν τα παιδιά να κινηθούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις πολύχρωμες περιπέτειες τους. (22 λεπτά) (Ηλικία: 2-5)

Μπολτς και Μπλιπ92. Bolts & Blip (2010)
"Μπολτς και Μπλιπ"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Δύο αναπάντεχοι φίλοι Ρομπότ ζουν στο φεγγάρι και με την βοήθεια των φίλων τους πίσω στη Γη, ανακαλύπτουν από τι είναι φτιαγμένοι σε αυτή τη διαγαλαξιακή περιπέτεια. (23 λεπτά) (Ηλικία: 6+)
Ρούκρατς93. Rugrats (1991)
"Ρούκρατς"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Τέσσερα μωρά ανακαλύπτουν τον κόσμο και ζουν μεγάλες περιπέτειες χάρη στην ανεξάντλητη φαντασία τους.(30 λεπτά) (Ηλικία: 6+)

Δημιουργικός Γαλαξίας94. Creative Galaxy (2013)
"Δημιουργικός Γαλαξίας"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ακολουθούμε τις περιπέτειες του Άρτυ καθώς διανύει τον γαλαξία, παίζει εκπαιδευτικά παιχνίδια και δοκιμάζει τέχνες και ζωγραφική για παιδιά. (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)
Ένας Γάτος με Καπέλο95. The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (2010)
"Ένας Γάτος με Καπέλο"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ένας γάτος με καπέλο εισβάλει απρόσκλητος στη ζωή δυο μικρών παιδιών,  δημιουργεί πανδαιμόνιο και τα ωθεί να ξεπεράσουν τους παιδικούς τους φόβους και αμφιβολίες.(26 λεπτά) (Ηλικία: 3+)
Σιντ Ο Μικρός Επιστήμονας96. Sid, The Science Kid (2008)
"Σιντ, Ο Μικρός Επιστήμονας"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ένα νεαρό αγόρι εξερευνά την επιστήμη μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια.  (30 λεπτά) (Ηλικία: 4+)

Καΐλου97. Caillou (1997)
"Καγιού"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Οι διασκεδαστικές περιπέτειες ενός τετράχρονου αγοριού καθώς ανακαλύπτει κάθε μέρα ένα νέο ενδιαφέρον κομμάτι του κόσμου παρέα με τη μαμά του. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+) 
Οι Επτά Νάνοι98. The 7D (2014)
"Οι Επτά Νάνοι"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Happy, Bashful, Sleepy, Sneezy, Dopey, Grumpy και ο Doc βοηθούν την Βασίλισσα Delightful να υπερασπιστεί το βασίλειο από ένα κακό ζευγάρι μάγων. (30 λεπτά) (Ηλικία: 5+)
Disney Channel TV Χάντι Μάνι, Ο Μαστοράκος
99. Handy Manny (2006)
"Χάντι Μάνι, Ο Μαστοράκος"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Μάνι Γκαρσία και μια αποτελεσματική παρέα από εργαλεία αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές. (24 λεπτά) (Ηλικία: 3+)

Κλίφορντ, Ο Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος100. Clifford the Big Red Dog (2000)
"Κλίφορντ, Ο Μεγάλος Κόκκινος Σκύλος"   
★★★★★★☆☆☆☆ 
Ο Κλίφορντ μαθαίνει στα παιδιά να παίζουν τίμια και να σέβονται τους άλλους, όσο διαφορετικοί κι αν είναι από ίδια. (30 λεπτά) (Ηλικία: 3+)